Cartrans Preda mizează pe noua generație Actros

Compania românească de transport Cartrans Preda a achiziționat recent 20 de camioane Mercedes-Benz Actros, dintre care cinci din noua generație.
Cartrans Preda mizează pe noua generație Actros

Evenimentul de livrare a avut loc pe 28 august 2019, la Customer Center din cadrul fabricii Mercedes-Benz din Wörth. La eveniment au participat George Ilie (CEO Cartrans Preda) și Marian Dumitrescu (Coordonator Tehnic Cartrans Preda) din partea companiei de transport, precum și Dr. Andreas Meidlinger (Manager Global Order Management), Cătălin Barbur (Manager vânzări camioane) și Bogdan Iuga (Consultant vânzări), din partea Mercedes-Benz.

Comanda Cartrans constă în 15 camioane Mercedes-Benz Actros 1845 LSNRL și cinci modele Noul Actros 1845 LSNRL. Compania a depășit astfel 100 camioane achiziționate în cei șapte ani de parteneriat cu Mercedes-Benz România.

”Nu putem să fim decât încântați că noul Actros se alătură flotei Cartrans. Pe lângă fiabilitatea, cu care suntem obișnuiți deja de la modelul din generația anterioară, ceea ce ne-a atras la noul Actros au fost funcțiile inovatoare în materie de siguranță și conectivitate. Noul Mercedes-Benz Actros este, cu siguranță, un autovehicul complet adaptat nevoilor șoferilor profesioniști. Punem pe primul loc siguranța șoferilor noștri și a participanților la trafic, iar dotările suplimentare pe care noul model le propune s-au potrivit mănușă acestui obiectiv. Apreciem parteneriatul extraordinar pe care l-am construit cu reprezentanții Mercedes-Benz”, a declarat George Ilie, CEO Cartrans Preda.

Camioanele Actros achiziționate de Cartrans Preda au cabină BigSpace cu podea plană și noutățile MirrorCam, Active Brake Assist 5, Multimedia Cockpit interactiv, Predictive Powertrain Control (PPC) sau Truck Data Center 7. Transmisia automată Mercedes Powershift 3 și sistemul PPC îmbunătățit asigură un consum redus de combustibil. Pachetul de siguranță include Lane Keeping Assist, Proximity Control Assist și Attention Assist. În plus, Active Brake Assist 5 este cel mai avansat sistem de asistență la frânare din lume, ce recunoaște vehiculele, obstacolele, dar și pietonii aflați în mișcare sau staționari în fața camionului. Modelele Actros achiziționate sunt echipate și cu pachet Media, pachet Depozitare, pachet Economic, pachet Climatizare (climă și încălzire în perioada staționării) și pachet Vizibilitate, care include și faruri bi-xenon, pentru un plus de siguranţă la conducere.

Adaugati comentariu