Kögel Cool pentru transport de delicatese
Home Remorci Semiremorci Kögel Cool pentru transport de delicatese
Remorci

Semiremorci Kögel Cool pentru transport de delicatese

20

Compania Heinrich Kühlmann, unul din producătorii de top de delicatese din Germania, a comandat cinci compartimente frigorifice universale clasa premium Kögel Cool – PurFerro quality.Compania va utiliza semiremorcile pentru transportul salatelor de delicatese, aperitive și produse tip convenience pentru comerțul de specialitate și cu ridicata. Compania Kühlmann a fost impresionată în special de dotările standard și de gradul ridicat de individualizare a compartimentelor frigorifice Kögel.

Răcitoarele Kögel sunt dotate standard cu o podea din aluminiu cu un nivel de zgomot redus. În zona podelei, tăvile din aluminiu sudate asigură un nivel sporit de igienă și o curățare mai simplă a compartimentelor frigorifice clasa premium. Tăvile de pe podea împiedică de asemenea pătrunderea umezelii, ceea ce prelungește semnificativ durata de viață și rentabilitatea semiremorcilor.

Semiremorcile respectă cerințele HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Points) pentru asigurarea sănătății consumatorilor cu privire la transportul internațional al produselor alimentare în condiții de temperatură controlată. În plus, compartimentele frigorifice universale respectă cerințele ATP-FRC.

Corpul compartimentelor frigorifice din versiunea universală a Kögel Cool – PurFerro quality constau dintr-o spumă specială de înaltă calitate cu proprietăți avansate de izolare, care nu conține CFC. Stratul superior din oțel robust și ușor de întreținut este tratat cu o folie rigidă din PVC pe interior. Pereții groși de 45 milimetri, plafonul gros de 85 milimetri și podeaua groasă de 125 milimetri de la Kögel garantează un coeficient de transfer termic (valoarea K) semnificativ mai bun. Această protecție sporită împotriva influențelor temperaturii reduce consumul de energie și optimizează în același timp costurile.

În plus, semiremorcile dispun de certificatul de siguranță DIN EN 12642 Code XL privind asigurarea încărcăturii. Astfel, acestea sunt deosebit de adecvate pentru transportul pe formă al mărfurilor cu bucata sau pe paleți. Osiile de semiremorcă Kögel KTA, ca dotare standard în cazul semiremorcilor cu compartimente frigorifice, sunt montate cu agregate de osii ușor de întreținut, cu stabilitate direcțională și fiabile.

Semiremorcile Kögel Cool – PurFerro quality comandate de Kühlmann sunt dotate cu șine etajate spumate direct în pereți. Cu ajutorul a câte 12 șine etajate pentru fiecare perete lateral, cu cele 22 suporturi de paleți corespunzătoare, se pot încărca pe al doilea nivel alți 33 europaleți, ceea ce reprezintă o dublare a capacității de încărcare. Pentru o protecție optimă a peretelui frontal și a evaporatorului, precum și pentru o circulație îmbunătățită a aerului, compartimentele frigorifice sunt echipate cu un perete de protecție împotriva impactului de la Kögel, disponibil opțional.

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Remorci

Kässbohrer, o nouă familie de semiremorci frigorifice

Kässbohrer a lansat noua sa gamă de semiremorci frigorifice, din care fac...

Remorci

CTE Trailers, noul importator Krone în Bulgaria

De la 1 august, CTE Trailers devine importator oficial pentru Krone în...

Remorci

Kogel își întărește poziția în România. Auto Brand este noul importator și distribuitor al brandului german

Unul dintre cei mai importanți jucători pe piața românească a importului și...

LogisticăRemorci

Blue River București, 30 de vehicule noi Kögel Light Plus în parcul auto

Blue River București 78 SRL, companie de transport și logistică activă la...