camion
Home Camioane Când știi că e momentul potrivit să schimbi un camion
Camioane

Când știi că e momentul potrivit să schimbi un camion

20

Una dintre cele mai mari întrebări pe care le au proprietarii de flote de camioane este să știe când este cel mai bun moment pentru trecerea la următorul camion.

Deci … când este momentul potrivit pentru a vinde camioanele second-hand și a reînnoi flota de camioane? Există factori mai importanți decât cel mai bun preț de vânzare și cumpărare. Ar trebui să vă gândiți la posibilele reparații pe care va trebui să le faceți vechiului camion, scăderile neașteptate ale valorii sale și kilometrajul acestuia.

Cei mai importanți trei factori care trebuie luați în considerare sunt condițiile pieței, starea camionului dvs. și circumstanțele afacerii dvs.

Să luați în considerare sezonul?! Indiferent de anotimpul anului, cel mai bun moment pentru reînnoirea camionului este atunci când l-ați vândut deja cel pe care nu-l mai folosiți. Dacă acel moment coincide cu cele mai bune luni din calendar pentru a cumpăra, puteți obține o ofertă excelentă. Experții spun că cel mai bun moment pentru a vinde un camion uzat este în primăvară, deoarece la fel cum florile înfloresc, la fel se întâmplă și cu vânzătorii și cumpărătorii de mașini.

Când știi că e momentul potrivit să schimbi un camion

Cealaltă parte a teoriei importanței anotimpurilor are legătură cu cererea și oferta. Dacă toată lumea începe să-și vândă camioanele în același timp, piața se va inunda și prețurile vor scădea considerabil. Dacă vă uitați la site-urile online pentru camioane de vânzare, referințele vă pot ajuta să știți pentru cât se vinde un camion uzat de același model pe care intenționați să îl introduceți pe piață. Există site-uri specializate, care au în ofertă o gamă nouă de camioane de vânzare, autotractoare de vânzare și care fac oferte excelente pentru cei care vor să vândă și să cumpere.

Când tractorul dvs. nu mai satisface nevoile afacerii. Creșterea companiei, materialele care urmează să fie transportate, tipul de industrie pot modifica drastic selecția vehiculelor.

Înainte de a atinge un kilometraj prea mare. În mintea cumpărătorilor, kilometrajul ridicat este suficient pentru a reduce prețul pe care îl cereți. Amintiți-vă că fiecare kilometru pe care îl veți conduce cu acel camion vă va costa bani și nu ne referim doar la prețul combustibilului, asigurării și întreținerii.

Când încă funcționează totul. Este mult mai ușor să vindeți un camion atunci când întregul sistem este încă funcțional, mai degrabă decât să explicați potențialilor cumpărători ce nu este în regulă.

Dacă vă gândiți să vindeți, acum este momentul. Puteți economisi sume importante de bani pe facturile de reparații.

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Camioane

Demonstratorul tehnologic autonom Freightliner eCascadia

Daimler Truck își propune să ating ținta de a produce camioane cu...

Camioane

Renault, electrificare pe șantiere

Cu ocazia salonului Intermat, producătorul francez anunță lansarea primului vehicul de șantier...

Camioane

Euro NCAP, detalii despre primele teste de evaluare a siguranței camioanelor

Euro NCAP anunță în mod oficial o etapă importantă în dezvoltarea către...

Camioane

Scania câștigă pentru a noua oară testul comparativ Green Truck

În fiecare an, producătorii de camioane grele din Europa sunt invitați la...