EuTransport.ro își pune la dispoziție flota pentru sprijinirea sistemului medical

EuTransport.ro se alătură eforturilor de sprijinire a sistemului medical în această perioadă dificilă. Compania își pune la dispoziție flota și expertiza în transportul de marfă și de mobilă pentru spitalele din București.
EuTransport.ro își pune la dispoziție flota pentru sprijinirea sistemului medical

EuTransport.ro este încă o companie care a răspuns la apelul AutoExpert Media de sprijinire a sistemului medical atât de încercat în această perioadă. Compania își pune la dispoziție serviciile și flota, formată din vehicule de 3,5 tone, 7,5 tone și chiar 22 de tone, pentru spitalele din București care au nevoie să relocheze echipamente sau aparatură medicală.

Compania oferă servicii de transport de mobilă, transport de marfă sau relocări de depozite. În portofoliul de clienți ai companiei se numără Federația Române de Fotbal, Coca-Cola, Libra Internet Bank, Jacobs sau British Council.

EuTransport.ro se adresează si persoanelor fizice care au nevoie de servicii de transport de mobilă și mutări în Bucuresti și în țară, transport de marfă în București și în țară, relocări în București, relocări din București în orice oraș din țară, relocări din orice oraș din țară în București. Totul la cele mai accesibile prețuri.

Cei interesați de serviciile EuTransport.ro pot contacta compania aici.

Adaugati comentariu