Mercedes-Benz Actros pentru Dumagas
Home Camioane Camioane Mercedes-Benz Actros pentru Dumagas
CamioaneTransportatori

Camioane Mercedes-Benz Actros pentru Dumagas

11

Mercedes-Benz România a livrat o parte din comanda de 36 de camioane Actros pentru Dumagas Transport, ce include 30 unități 1843 LSnRL, 5 transportoare auto 1843 LSnRA și un model 1846 LSnRL.În luna mai, Divizia Trucks & Buses a Mercedes-Benz România a livrat 21 de camioane Actros pentru Dumagas: 20 de autotractoare Actros 1843 LSnRL și un Actros 1846 LSnRL. În perioada imediat următoare, Mercedes-Benz România va livra încă 10 unități 1843 LSnRL și 5 transportoare auto Actros 1843 LSnRA.

”Noua comandă este o dovadă de încredere şi o recunoaştere a eficienţei camioanelor Mercedes-Benz. Pentru noi, Dumagas Transport reprezintă un client strategic, datorită imaginii puternice pe care o deține printre transportatorii români. Cum era și firesc, decizia achiziţionării noilor Actros a venit ca urmare a analizei TCO (Total Cost of Ownership), căreia Dumagas îi acordă o atenție specială”, a declarat Valeriu Zaharia, Managing Director Trucks & Buses Mercedes-Benz România.

Camioanele Actros pentru Dumagas dispun de toate sistemele de siguranţă obligatorii, printre care asistentul la frânare (Active Brake Assist), sistemul de avertizare la schimbarea benzii de rulare (Lane Keeping Assist). Ele dispun şi de multe dotări opționale pentru confortul șoferilor, precum climă de staționare, frigider sau două paturi. Modelele Actros pentru Dumagas Transport au fost configurate cu cabină L StreamSpace 2,5m cu podea plană, retarder, pachet Economy şi două rezervoare cu capacitate de 1000 l. Camioanele  beneficiază de garanţie internaţională extinsă, pe o durată de 3 ani.

”Activitatea Dumagas Transport este foarte variată și, de aceea, avem nevoie de un partener de drum pe care ne putem baza în orice circumstanțe. Am ales Mercedes-Benz Actros datorită consumului redus, fiabilității și confortului pentru șoferii noștri, care și-au manifestat mulțumirea față de modelele Actros conduse în ultimii 3 ani. În plus, deosebit de importantă în decizia de cumpărare a fost rețeaua extinsă de service, ce oferă servicii prompte și de calitate”, a spus și Mircea Vlah, CEO Dumagas Transport.

Dumagas Transport a început ca o afacere de familie în urmă cu 20 de ani și a evoluat într-o companie ce oferă servicii logistice integrate: transport național, transport specializat de gaz, transport de autoturisme, transport la temperatură controlată, transport de marfă ambalată sau de mărfuri periculoase, operațiuni de depozitare şi de distribuție, precum și un service autorizat pentru camioane. Compania operează în toată Europa cu 170 de camioane proprii, alte câteva sute subcontractate și 300 de șoferi angajați.

Mercedes-Benz Actros pentru Dumagas (5)

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Transportatori

Guvernul a aprobat proiectul pentru modernizarea Magistralei M 2 Berceni-Pipera

Undă verde pentru modernizarea Magistralei M 2 Berceni-Pipera, cea mai aglomerată linie...

AerianTransportatori

Marile companii aeriene din Europa cer carburanți verzi

Principalele companii aeriene europene au făcut un apel către Bruxelles să se...

Camioane

Ford Trucks și IVECO semnează un Memorandum de Înțelegere pentru a examina potențiale sinergii

Ford Trucks și IVECO au în plan un eventual parteneriat tehnologic. Primul...

FeroviarTransportatori

Titluri de călătorie și prin SMS, la trenurile spre Aeroportul Otopeni

Titlurile de călătorie se pot achiziționa și prin SMS la numărul 7458...