BMC revine cu noua gamă de camioane TUĞRA

BMC, unul dintre cei mai mari producători de vehicule comerciale și militare din Turcia, revine pe șosea cu noua familie de camioane TUĞRA, prezentată la expoziția IAA Commercial Vehicles 2018 din Hanovra.
BMC Tugra IAA 2018

Compania BMC a fost înființată în 1964, iar noua familie de camioane TUĞRA este rodul unei activități de cercetare și dezvoltare care a durat patru ani.

TUĞRA are un nou design, dar în rest vine cu ce se așteaptă de la un camion. Fie că este folosit pe șantiere de construcții sau pe șosea, noua generație de camioane oferă un consum scăzut de carburant, datorită integrării dintre motor și cutia de viteze și a șasiului cu structură ușurată. BMC TUĞRA  reprezintă o soluție accesibilă, cu piese de schimb ieftine, intervale de service optimizate și un cost total de operare scăzut.

”TUĞRA este noua semnătură a BMC pe șosele. Rezultat al unei mucni riguroase de cercetare și dezvoltare, BMC TUĞRA este un reprezentant al identității urbane moderne. În același timp, am combinat expertiza noastră în design cu tehnologia din ADN-ul nostru, aducând o noua dimensiune în lumea vehiculelor comerciale. Cu designul său ergonomic, TUĞRA promite un spațiu de locuit primitor și o conducere confortabilă, mai ales în timpul călătoriilor lungi”, a declarat Taha Yasin Öztürk, membru în consiliul de conducere al BMC.

La interior, TUĞRA vine cu o consolă contemporană, cu ecran TFT de 7 inci folosit pentru navigație și sistemul multimedia, spații mari de stocare, scaun multifuncțional pentru șofer, frigider, paturi, volan multifuncțional și iluminare personalizabilă.

În limba otomană, TUĞRA înseamnă ”sigiliul sultanului”.

BMC TUĞRA

Adaugati comentariu