Home Logistică Blue River București, 30 de vehicule noi Kögel Light Plus în parcul auto
LogisticăRemorci

Blue River București, 30 de vehicule noi Kögel Light Plus în parcul auto

62

Blue River București 78 SRL, companie de transport și logistică activă la nivel internațional, își suplimentează flota compusă din 180 de remorci cu 30 de vehicule noi Kögel Light Plus. Factorul decisiv în cadrul achiziției a fost masa proprie redusă și sarcina utilă mare a Kögel Light Plus. Factori care combină în mod ideal rentabilitatea și durabilitatea.

Cu Kögel Light Plus, producătorul de remorci din Burtenbach a creat o platformă modernă și de viitor pentru transportul internațional de mărfuri. Aceasta permite efectuarea unui număr mai mic de curse cu un tonaj anual specificat. Dar îmbunătățește și amprenta ecologică. Reducerea numărului de curse și, prin urmare, a emisiilor de CO2 și a emisiilor poluante corespunde motto-ului companiei Kögel „Economy meets Ecology – Because we care”.

Blue River București, alegere asumată

Remorca stabilă și durabilă se distinge prin cadrul și caroseria cu sarcină utilă și greutate optimizată. Elemente care caracterizează generația Novum. Directorul tehnic Marian Paun și directorul general al Blue River București, Alex Paun, care au avut încredere în Kögel și în distribuitorul autorizat al acestuia în România, compania Hochstaffl, sunt, de asemenea, entuziasmați de acest lucru.

„Tendința generală pe piața transporturilor se îndreaptă către vehicule și procese logistice durabile. Electrice și ușoare. De aceea am optat pentru Kögel Light Plus cu prelată Strong & Go. Au fost mai mulți factori decisivi în alegerea noastră. Greutatea foarte mică a vehiculelor. Apoi caroseria ranforsată fără tije laterale, care permite totuși certificarea pentru transportul de băuturi. Precum și timpul scurt de livrare”, subliniază Alex Paun.

Un alt avantaj în decizia de cumpărare a fost caroseria Strong & Go. Care este disponibilă opțional pentru remorcile comandate. Și care sunt utilizate în principal pentru transportul de băuturi. Această caroserie este conformă cu DIN EN 12642 Cod XL. Rezistența caroseriei îndeplinește astfel cerințele directivei Daimler 9.5, chiar și fără a utiliza tije. Pentru transportul băuturilor în caroseria Strong & Go, este necesar doar un singur rând de tije la înălțimea primei lăzi de băuturi pentru lăzi de băuturi cu un singur strat și cu două straturi pe paleți standard. În acest fel, Kögel nu numai că îndeplinește cerințele industriei pentru timpi de încărcare mai scurți, dar oferă șoferilor și o manevrare rapidă, simplă și sigură în timpul încărcării și descărcării.

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Remorci

Kässbohrer, o nouă familie de semiremorci frigorifice

Kässbohrer a lansat noua sa gamă de semiremorci frigorifice, din care fac...

Logistică

Maersk extinde serviciul ME2 între India și Europa de Nord

Maersk anunță îmbunătățiri semnificative pentru serviciul său maritim ME2, care va include...

Logistică

Genius se extinde în 300 de localități

Într-un moment în care tot mai mulți clienți cumpără din online din...

Logistică

AQUILA își reînnoiește flota și echipamentele din depozit

În linie cu obiectivele de sustenabilitate, AQUILA și-a bugetat investiții de 16,9...