Home Camioane Truston 8×4 430 CP primește primul facelift
Camioane

Truston 8×4 430 CP primește primul facelift

69

Truston 8×4 430 CP, camionul produs în Baia Mare, primește primul facelift. Modelul este realizat de ATP Trucks Automobile, compania producătoare de autovehicule de transport rutier și persoane.

Cu o activitate de peste 25 de ani în domeniul auto, ATP Group și-a dezvoltat în ultimii ani segmentul producție auto. În 28 august 2019, ATP Trucks lansa pe piață primul model Truston 8×4, 430 CP – autobasculată și autobetonieră. În prezent, portofoliul diversificat repoziționează ATP Group ca și integrator de produse și sisteme pentru mobilitatea persoanelor și produselor.

“Toate cele 50 de camioane produse de noi pânâ în prezent au fost vândute. Pe acest segment am înregistrat o cifră de afaceri de 4,3 milioane euro. Etapa face lift ne găsește fără camioane în stoc, însă cu peste 100 de comenzi ferme din partea clienților. Truston este soluția excelentă nu doar în cariere și balastiere ci și în domeniul construcțiilor de drumuri, civile, hidrotehnice. Am livrat camioanele noastre spre clienți care acoperă toate aceste segmente de activitate”, a declarat Lucian Varga , Directorul General al ATP Trucks.

Rezistența, punctul forte pentru Truston 8×4, 430 CP

Cea mai importantă caracteristică a Truston rămâne rezistenţa. Varianta Truston 8×4 este construită pe două profile în C, 8 + 7 mm, puse unul într-altul, ceea ce crește semnificativ rezistența șasiului. Sistemul de suspensie prevede arcurile cu 11 foi pe față (25 cm) și 13 foi pe spate (30 cm). Motorul este Powered by Weichai. Weichai este Numarul 1 mondial la vânzarea de motoare comerciale diesel de peste 6.000 cmc.

Încă de la primul model Truston, conceptul producătorului ATP Trucks s-a orientat spre nevoile șoferului: fie că a fost vorba despre claritatea și simplitatea instrumentelor de bord, fie despre elemente de confort aduse în dotarea standard. “Pe măsură ce am avansat cu producția și mai ales cu vânzarea, ne-am dat seama că putem mai mult. Dacă pe piața de profil se practică dotarea camioanelor cu cabine simple și ieftine, iată că noi putem să asigurăm cabine moderne, de top, fără depășirea bugetelor”, a mai menționat Lucian Varga.

Elemente de referință

Designul modern, complet schimbat al cabinei este combinat perfect cu funcționalitatea camionului. Relevante pentru noul aspect exterior sunt grila și bara față, farurile LED si semnalizarea dinamica care imprimă personalitate camionului Truston. Scara pentru acces în cabină este acum fixă. Iar un detaliu nou existent – proiecția logo în uși – poate sublinia aspectul modern chiar și pe timp de noapte.

În ceea ce privește varianta de echipare ca și autobetonieră, funcție de afacerea la care se adaptează, se poate opta acum și pentru mixer cu capacitate 12 m3.

Cabina este restilizată și la interior astfel că acesta devine și mai confortabil, oferind condiții excelente pentru muncă și condus dar și pentru odihnă. Consola frontală ergonomică asigură un control facil al caracteristicilor vehiculului și un câmp vizual excelent. Culoarea bej definește întreg interiorul astfel încât conceptul de atmosferă capată sens: spațiul este prietenos, cald, motivant, oferă confort superior șoferului iar oboseala se va instala mai greu. Salteaua confortabila din spumă cu memorie transformă zona cu pat într-un adevărat spațiu personal pentru șofer.

Lumina ambientală completează acum afișajul color al computerul de bord și conturează spațiul interior. În dotarea standard, unitatea centrală multimedia integrează printr-un ecran tactil sistemul de climatizare cu reglaj împreună cu toate comenzile necesare audio/video. În orice condiții meteo, temperatura în cabină este cea corectă iar confortul este la cote inalte.

 

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Camioane

PepsiCo România alege autocamionul electric de la Volvo Trucks

PepsiCo, unul dintre liderii industriei de produse alimentare și băuturi, cumpără primul...

Camioane

Volvo va lansa camioane propulsate cu hidrogen

Volvo Trucks dezvoltă motoare cu combustie care funcționează cu hidrogen. Testele pe...

Camioane

Demonstratorul tehnologic autonom Freightliner eCascadia

Daimler Truck își propune să ating ținta de a produce camioane cu...

Camioane

Renault, electrificare pe șantiere

Cu ocazia salonului Intermat, producătorul francez anunță lansarea primului vehicul de șantier...