Home Autobuze Autobuzele Karsan e-ATA în trafic la Slatina
Autobuze

Autobuzele Karsan e-ATA în trafic la Slatina

45

Primele 6 autobuze Karsan e-ATA au intrat în operare la Slatina la jumătatea lui martie. Acestea fac parte dintr-un contract de achiziţie pentru 10 vehicule electrice, de 10 m lungime, încheiat între Primăria Slatina şi Anadolu Automobil Rom, unic importator Karsan în România.

De exploatarea noii flote de vehicule electrice se ocupă Loctrans, societatea de transport public local din Slatina. Conform contractului, Anadolu Automobil Rom s-a ocupat de instruirea personalului, astfel încât vehiculele să beneficieze de întreținere și utilizare optime.

Restul autobuzelor urmează să iasă pe trasee în scurt timp. De altfel, încă din 18 martie întregul lot de autobuze electrice contractate a ajuns la Slatina.

Autobuzele Karsan e-ATA sunt printre cele mai moderne vehicule din segmentul lor. Au o capacitate de 80 de locuri, dintre care 32 pe scaune. Iar autonomia acumulatorilor permite parcurgerea unei distanțe de peste 250 km pe zi cu o singură încărcare.

În cazul în care este nevoie, autobuzele pot fi reîncărcate de la stațiile de încărcare rapidă sau lentă instalate. Pentru a reflecta cât mai bine nivelul ecologic al vehiculelor, Primăria Slatina a ales culoarea verde pentru noile sale autobuze electrice. Acestea au o durată de viață de 15 ani și o garanție pentru baterii de 5 ani sau 500.000 km.

Călătorii care au experimentat pentru prima oară o călătorie cu noile autobuze s-au declarat extrem de încântați de confortul, silențiozitatea și aspectul modern al autobuzelor Karsan e-ATA.

 

 

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Autobuze

Karsan e-Atak autonom își extinde serviciile în Finlanda

Autobuzul electric autonom Karsan e-Atak, de 8 m lungime, primul vehicul fără...

Autobuze

De Lijn, acord-cadru cu Irizar e-mobility

De Lijn, operatorul de transport public din Regiunea Flamandă a Belgiei, a...

Autobuze

Karsan e-Jest și e-ATA, lideri în Europa al patrulea an consecutiv

Karsan, care joacă un rol de pionierat în transformarea transportului public în...

Autobuze

Un nou autocar MAN Lion’s Coach pentru Farul Constanța

La începutul acestui an, MHS Truck & Bus Group, importatorul și distribuitorul...