Autobuz Setra destinat vaccinării în Germania

Daimler Buses susține campaniile locale de vaccinare anti-Covid-19 punând la dipoziție un autobuz Setra MultiClass S 415 LE business.

Până la 400 de vaccinări pot fi efectuate în fiecare zi în vehiculul cu intrare joasă. Exemplar pe care Dr. Jens Heinemann, manager de vânzări la Daimler Buses Germania, l-a predat lui Martin Huber, director general la Grupul Huber (foto).

Compania cu sediul în Mühlhausen a dezvoltat un concept interior inovator. Acesta oferă toate condițiile pentru un proces de vaccinare complet digitalizat – de la înregistrare până la informarea despre vaccin și vaccinarea efectivă. În următoarele săptămâni, Huber va folosi autobuzul în zonele în care există seniori care trebuie să parcurgă distanțe mari până la centrele de vaccinare.

Autobuz cu filtre active cu proprietăți antivirale

Autobuzul este prevăzut cu filtre active cu proprietăți antivirale, dezvoltate de Daimler Buses. Iar grație activității desfășurate cu ajutorul acestuia, se va reduce presiunea din principale centre de vaccinare. Mai mult, în viitor, autobuzul va fi pus la dispoziția companiilor și instituțiilor ce desfășoară campanii de vaccinare în propriile sedii.

Autobuzul S 415 LE business, cu lungimea de 12 metri, este echipat cu patru cabine de vaccinare. Acestea sunt prevăzute cu console pentru monitoare și suporturi ultramoderne pentru seringi. Partea din spate a autobuzului interurban Setra este prevăzută cu o zonă specială. Aceasta oferă spațiu de înregistrare, scaune pentru consultații medicale, stații de lucru pentru prepararea dozelor și un frigider pentru depozitarea diferitelor vaccinuri.

Adaugati comentariu