ATP va produce camioanele Truston în România
Home Camioane ATP va produce în România camioanele Truston
Camioane

ATP va produce în România camioanele Truston

36

ATP Trucks Automobile se lansează ca producător de autocamioane și anunță primul său produs, Truston. Noua marcă este disponibilă în variante de basculantă şi betonieră, asamblate 100% la Baia Mare. Primele trei camioane au fost deja contractate de clienți din Baia Mare, București și Bistrița.Parte din ATP Group, care reunește firmele ATP Automotive (producție și distribuție de piese auto), ATP Motors (dealer auto) și ATP Transit (transport rutier intern și internațional), ATP Trucks Automobile are ca activitatea de bază fabricarea de autovehiculelor de transport rutier.

Cea mai importantă caracteristică a modelelor Truston este rezistența: noul produs este construit pe două profile în C, unul de 7 mm și altul de 8 mm grosime, puse unul într-altul, ceea ce crește semnificativ rezistența șasiului. Rezistența componentelor permite transportarea unor greutăți cu 33% mai mari decât media pieței. Basculanta Truston este făcută să transporte mai mult și să reziste mai bine în timp, iar betoniera ajunge cu ușurință în cele mai dificile locații, inaccesibile până acum. Rapoartele de transmisie îi conferă un avantaj în urcarea pantelor și în pornirea de pe loc în plină sarcină.

”Truston a venit ca un răspuns la nevoia de dezvoltare continuă a ATP Group. Prezența noastră de peste 20 de ani pe piața de profil ne-a dat acces la o foarte bună cunoaștere a dorințelor, nevoilor și exigențelor clienților. Credem că Truston se va impune pe piața românească prin calitățile sale, dar și prin prețul competitiv. Capacitatea actuală de producție este de 360 camioane pe an”, a declarat Mircea Cirț, CEO și președinte al ATP Group.

Motoarele vehiculelor Truston sunt fabricate de Weichai, producătorul din China numărul 1 mondial la vânzarea de motoare comerciale diesel de peste 6.000 cmc. Truston este echipat cu un sistem audio-video de ultimă generație, cu ecran color tactil, USB, card reader SD, Bluetooth sau comenzi pe volan. Camioanele beneficiază de o perioadă de garanție de 2 ani. Camioanele pot fi comandate în mai multe culori: roșu, portocaliu, verde, albastru, gri, alb, sanidine.

Distribuția camioanelor Truston în România se va realiza prin ATP Motors. Clienții beneficiază de accesorii disponibile online, specializare șoferi pentru reparații simple, servicii de mentenanță și reparații în centre autorizate, asistență în service caroserie cu decontare directa a asigurărilor, servicii specializate de consultanță pentru vânzare, finanțare și asigurări auto sau garanție extinsă.

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Camioane

Demonstratorul tehnologic autonom Freightliner eCascadia

Daimler Truck își propune să ating ținta de a produce camioane cu...

Camioane

Renault, electrificare pe șantiere

Cu ocazia salonului Intermat, producătorul francez anunță lansarea primului vehicul de șantier...

Camioane

Euro NCAP, detalii despre primele teste de evaluare a siguranței camioanelor

Euro NCAP anunță în mod oficial o etapă importantă în dezvoltarea către...

Camioane

Scania câștigă pentru a noua oară testul comparativ Green Truck

În fiecare an, producătorii de camioane grele din Europa sunt invitați la...