ATP Exodus, noul partener Cefin Trucks

La începutul acestei săptămâni au avut loc evenimentele de deschidere oficială pentru centrele de vânzări și service Ford Trucks în locațiile deținute de ATP Motors în Baia Mare și Oradea.

”Ne bucurăm să anunțăm faptul că ATP Motors a fost desemnat unic furnizor de servicii vânzare și post vânzare Ford Trucks pentru zona Baia Mare – Oradea. Misiunea noastră este de a participa la creșterea profitabilității clienților prin oferirea de produse competitive atât din punct de vedere al calității, cât și al costurilor operaționale, precum și prin angajamentul ATP Motors și Ford Trucks de a oferi un nivel superior al serviciilor și asistenței oferite clienților”, a declarat cu această ocazie Stefano Albarosa, CEO Cefin Trucks.

ATP Motors se află într-un continuu proces de dezvoltare și de adaptare la nevoile pieței auto. Prin completarea portofoliul său cu marca Ford, ATP Motors vine în întimpinarea clienților săi cu o gamă diversificată de branduri auto, alături de serviciile complexe pe care le asigură.

”Vreau să vă asigur că premisa noastră este să avem o creștere continuă, sănătoasă, să fim corect ancorați în realitatea prezentului și să fim pregătiți pentru provocările viitorului. Am pășit deja într-o eră a digitalizării, iar viteza cu care se derulează acțiunile și activitățile noastre se pare că nu ne mai surprinde pe nici unul din noi. Nu în ultimul rând, ne dorim să răspundem prompt nevoilor și cerințelor clienților noștri”, a spus Mircea Cîrț, Președinte & CEO ATP Exodus Group.

Rețeaua de distribuție și asistență tehnică Ford Trucks în România este prezentă în acest moment în București, Constanța, Brașov, Craiova, Timișoara, Deva, Arad, Bacău, Suceava, Cluj şi, de acum, Oradea și Baia Mare.

Pachetul complet de servicii oferite de Cefin Trucks integrează pe lângă serviciile de Vânzare și Post Vânzare, oferirea de soluții financiare optimizate, servicii de TradeIn, servicii de BuyBack, servicii de instruire a utilizatorilor și nu în ultimul rând servicii telematice.

Adaugati comentariu