Aplicația mobilă pentru livrarea coletelor destinată persoanelor fizice

Packeta lansează aplicația mobilă pentru livrarea coletelor destinată persoanelor fizice. Utilizatorii pot trimite coletele persoanelor fizice în România, Ungaria, Cehia și Slovacia, la costuri care pornesc de la 11,9 lei.

Aplicația Packeta permite trimiterea, primirea și returnarea de colete, rapid, fără timpi de așteptare, direct la punctele pick-up sau la adresă. Și oferă, totodată, o imagine de ansamblu asupra tuturor expedierilor.

Cum funcționează livrarea coletelor prin aplicația mobilă Packeta:

  • Utilizatorii ambalează bunurile pentru expediere într-un pachet adecvat și introduc în aplicație datele necesare pentru a trimite coletul;
  • Aleg cel mai apropiat punct pick-up, predau coletul acolo și comunică operatorului codul pentru trimiterea coletului generat de aplicație;
  • Operatorul din punctul pick-up aplică o etichetă de expediere pe colet și va preda coletul șoferilor Packeta;
  • Packeta va livra coletul destinatarului la punctul pick-up sau la adresa de livrare specificate. Dacă expedierea a presupus și o plată ramburs, la livrare, sumele indicate vor fi virate în conturile aferente în termen de 10 zile.

Coletele pot fi trimise oricărei persoane fizice din România, Ungaria, Cehia și Slovacia la costuri avantajoase. Acestea pornesc de la 11,9 lei (livrare la punct pick-up) sau de la 18 lei (livrare la adresa) în România.

Noul serviciu va fi disponibil în viitorul apropiat în mai multe state. Planul Packeta este ca acesta sa fie disponibil în toate țările unde există entități locale.

Aplicația mobilă Packeta și serviciul de livrare de colete ”Pentru tine”

Lansarea aplicației mobile Packeta și a serviciului de livrare de colete „Pentru tine” are loc în contextul creșterii cererii din partea persoanelor fizice pentru soluții de livrare simple, rapide și la costuri reduse. Și, trebuie spus, fenomenul se face simțit într-o piață în care volumele de colete livrate au crescut considerabil în ultima perioadă.

Totodată, se înscrie în strategia de dezvoltare a Packeta România. Care presupune diversificarea serviciilor din portofoliu, în contextul unei creșteri accelerate pe piața din România.

Compania a anunțat recent că a depășit 800 de puncte pick-up în România. Obiectivul Packeta România este extinderea rețelei la peste 1.000 de puncte pick-up în 2022.

Popularitatea serviciului este în creștere

Popularitatea acestui tip de serviciu de livrare se extinde în România. Spre exemplu, doar anul trecut, volumul de colete trimise către punctele pick-up s-a dublat, reprezentanții Packeta România mizând pe o dublare și anul acesta a numărului de colete.

Coletele expediate prin serviciul „Pentru tine” vor fi livrate în 24 /48 de ore în România și Ungaria, exceptând zilele de weekend.

„Estimăm că vom opera câteva mii de colete lunar până la finalul anului prin aplicația mobilă Packeta. Având in vedere faptul ca este un serviciu nou, ne așteptăm la o medie lunară de 5.000 – 10.000 de descărcări ale aplicației mobile Packeta de către clienții persoane fizice”, spune Alexandr Jeleascov, CEO Packeta România, menționând că utilizatorii aplicației vor beneficia de promoții speciale, evidențiate în cadrul aplicației.

Aplicația Packeta poate fi descărcată gratuit, atât din AppStore, pentru dispozitivele cu sistem de operare iOS, cât și din Google Play, pentru utilizatorii de dispozitive Android, iar prima expediere de colete cu ridicare de la punct pick-up aflat pe teritoriul României va costa doar 1 leu.

Adaugati comentariu