88 de semiremorci Mega cu 2 axe pentru Elflein
Home Remorci 88 de semiremorci Mega cu 2 axe pentru Elflein
Remorci

88 de semiremorci Mega cu 2 axe pentru Elflein

49

Compania Elflein Spedition & Transport GmbH, cu sediul în Bamberg și filiale în Leipzig, Oelsnitz, Hermsdorf, Bor (Cehia) și Nyrany (Cehia), își extinde parcul auto cu 88 semiremorci Mega cu 2 axe din generația Kögel NOVUM.Compania va folosi noile semiremorci Mega cu 2 axe pentru clienți dintr-o gamă variată de industrii, cum ar fi industria auto just-in-time sau industria tipografică și a hârtiei. Elflein oferă servicii de transport general de marfă (JIT/JIS), depozitare și logistică. Cu peste 1.400 angajați și 1.450 transporturi pe zi, precum și spațiul de depozitare aferent, Elflein este o companie bine-cunoscută. Elflein achiziționează noile semiremorci Kögel prin Leckert Fahrzeughandel GmbH, distribuitorul autorizat al Kögel în nordul Bavariei și sudul landului Hessa.

Kögel Mega cu axe de 10 tone

Semiremorcile de mare volum cu 2 axe de la Kögel, optimizate pentru transporturile în industria auto, sunt echipate cu un cadru șasiu ranforsat, fabricat pentru axe de 10 tone. Astfel, Elflein beneficiază de o masă proprie scăzută a vehiculelor, o funcționare mai lină mulțumită distanței mai mari dintre axe, de 1.810 milimetri, precum și de costuri de operare și combustibil scăzute. Încărcarea și descărcarea cutiilor cu gratii stivuite în trei rânduri se realizează cu ușurință mulțumită înălțimii interioare de trei metri și acoperișului escamotabil mecanic-hidraulic din dotarea standard. Astfel, înălțimea de încărcare laterală este mărită în partea din față cu 600 milimetri și în partea din spate cu 600 milimetri, până la o distanță de trei metri.

Pe lângă bine-cunoscutele avantaje ale generației NOVUM, cum ar fi noua consolă de ventilație și iluminat de pe peretele frontal, care transferă forțele prin intermediul elementelor longitudinale către cadru, noul cadru exterior care sporește semnificativ accesibilitatea punctelor de fixare Vario Fix și buzunarele variabile ale barelor, semiremorcile Mega de la Kögel sunt prevăzute cu dotări standard extinse. Cele 13 perechi de suporturi de ancorare standard incluse sunt prevăzute cu cârlige de prindere laterale pentru o manipulare mai ușoară și au o sarcină de tracțiune de 2.500 kilograme. Bineînțeles, semiremorcile Mega sunt certificate conform DIN EN 12642 Code XL. Pentru utilizarea în industria auto, împreună cu dotările individuale necesare cum ar fi un opritor de paleți și un perete frontal dublu, semiremorcile Mega respectă cerințele directivei Daimler 9.5 privind asigurarea încărcăturii.

Dotări individuale Elflein

Semiremorcile sunt dotate de asemenea cu caroseria Kögel Strong & Go. Aceasta constă din caroseria inovativă a generației NOVUM în combinație cu prelata-plafon integrală Kögel ranforsată cu întărituri de chingă. Mulțumită acestei soluții, scândurile de suport nu mai sunt necesare pentru respectarea cerințelor DIN EN 12642 Code XL și directivei Daimler 9.5 pentru transportul cutiilor cu gratii și a încărcăturii stratificate. Alte dotări individuale includ un sistem de ridicare pentru cea de-a doua axă, cutii de scule, lămpi LED contur, lămpi LED de poziție multicameră, lagăr pentru depozitarea a 32 scânduri de suport și multe altele. Întregul cadru al vehiculului este protejat în permanență împotriva coroziunii prin intermediul tehnologiei nano-ceramice și a vopsirii KTL cu lăcuire UV adițională.

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Remorci

Kässbohrer, o nouă familie de semiremorci frigorifice

Kässbohrer a lansat noua sa gamă de semiremorci frigorifice, din care fac...

Remorci

CTE Trailers, noul importator Krone în Bulgaria

De la 1 august, CTE Trailers devine importator oficial pentru Krone în...

Remorci

Kogel își întărește poziția în România. Auto Brand este noul importator și distribuitor al brandului german

Unul dintre cei mai importanți jucători pe piața românească a importului și...

LogisticăRemorci

Blue River București, 30 de vehicule noi Kögel Light Plus în parcul auto

Blue River București 78 SRL, companie de transport și logistică activă la...