100 de unități Ford Trucks 1842T pentru Tempo Invest
Home Camioane 100 de unități Ford Trucks 1842T pentru Tempo Invest
Camioane

100 de unități Ford Trucks 1842T pentru Tempo Invest

14

Cefin Trucks a livrat primele 10 unități Ford Trucks 1842T dintr-o flotă de 100 de autotractoare comandată de compania Tempo Invest. Moile vehicule sunt echipate cu semiremorcă pentru mărfuri pulverizate. Cefin Trucks, unic importator și distribuitor al brandului Ford Trucks în România, anunță livrarea unei flote de 10 capete tractoare Ford Trucks 1842T, echipate cu semiremorcă pentru mărfuri pulverizate, către Tempo Invest. Restul unităților din comanda de 100 de unități Ford Trucks vor fi livrate pe parcursul anului 2021, până cel târziu începutul anului 2022.

Autotractorul Ford Trucks 1842T este echipat cu motorul Ecotorq de 13 litri de 420 CP, care se distinge prin putere de tracțiune ridicată și economia de combustibil. Modelul vine, de asemenea, cu o transmisie automată cu 12 trepte, cu moduri de conducere economice și performante, în funcție de preferințe. Se adaptează cu ușurință pe diferite șantiere de construcții, datorită barei de protecție frontală de curând concepută, care previne posibile daune minore.

”Suntem deosebit de bucuroși că am adăugat Tempo Invest printre clienții noștri. Am demonstrat astfel că modelul Ford Trucks 1842T este o soluție competitivă pentru transportul național. Vehicule puternice și simple, capabile să funcționeze eficient în cele mai exigente condiții. Acum așteptăm cu nerăbdare să ne extindem relația cu Tempo Invest până la înlocuirea completă a flotei lor cu vehicule Ford Trucks”, a declarat Stefano Albarosa, CEO Cefin Trucks.

100 de unități Ford Trucks 1842T pentru Tempo Invest”Colaborarea noastră cu Cefin Trucks se desfășoară de peste 12 ani, cu programul de monitorizare a flotei. Anul acesta am decis să reînnoim flota noastră cu 100 de camioane Ford Trucks. Aceste prime 10 unități vor fi utilizate pentru transportul produselor sub formă de pulbere, precum ciment, carbonat de calciu, făină etc. Așteptăm în următoarele săptămâni și alte 5 unități pentru transport de bunuri generale”, a spus și Omer Susli, CEO Tempo Invest.

Livrarea a fost făcută in prezența unor oficiali ai mediului de afaceri turco-român: Excelența Sa Füsun Aramaz, Ambasador al Republicii Turcia în România, Guven Gungor – Președinte TIAD (Asociația Oamenilor de Afaceri Turci din România) și Koray Kuvvet – Ford Trucks Managing Director Europa de Est si Regiunea Balcani.

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Camioane

40 de camioane destinate sectorului de construcții, livrate de AUTOGLOBUS la Timișoara

Autoglobus anunță livrarea a 40 de camioane către Drumuri și Poduri Banat...

Camioane

eActros 600 a trecut cu succes toate testele înainte de începerea producției de serie

Wörth am Rhein găzduiește nu numai cea mai mare fabrică de camioane...

Camioane

Ford Trucks și IVECO semnează un Memorandum de Înțelegere pentru a examina potențiale sinergii

Ford Trucks și IVECO au în plan un eventual parteneriat tehnologic. Primul...

Camioane

Gheorghe Vlase – Ambasadorul Ford Trucks F-Max pentru un condus eficient

AIC Trucks anunță lansarea unui proiect de test și analiză reală a...