1.300 de camioane DAF XF 480 Super Space Cab pentru Primafrio
Home Camioane 1.300 de camioane DAF XF 480 Super Space Cab pentru Primafrio
Camioane

1.300 de camioane DAF XF 480 Super Space Cab pentru Primafrio

74

Compania spaniolă de transport Primafrio Group a lansat o nouă comandă majoră către DAF, de 1.300 de camioane XF 480 Super Space Cab. Primul lot de 400 de camioane a fost deja livrat, iar următoarele sunt programate până la finalul lui 2023.Compania Primafrio Group, înființată la începutul anilor 1960, este specializat în transport frigorific și de bunuri valoroase. Organizația cu sediul în Murcia are subsidiare în Andaluzia, Catalonia, Țara Bascilor și Lisabona, dar și în Franța și Germania. La finalul anului 2020, flota Primafrio include 900 de camioane DAF.

”În 2016 am semnat primul acord, pentru livrarea a 1.000 de camioane DAF pentru Primafrio Group, dintre care primele 300 au fost livrate anul viitor. Operațiunile zilnice ne-au arătat că aceste vehicule au fost fiabile, eficiente și confortabile. Această comandă nouă face parte dintr-un plan de înnoire a flotei care ne permite să operăm cu cele mai moderne camioane”, a declarat José Esteban Conesa, CEO al Primafrio.

”Noua comandă a consolidat relația profesională excelentă cu DAF. Cu cele 1.300 de camioane DAF XF Super Space Cab ne putem îmbunătăți profitabilitatea și eficiența pe rutele noastre, iar amprenta de CO2 a Primafrio Group va fi redusă”, a mai spus José Esteban Conesa.

”Faptul că un transportator de top precum Primafrio Group optează pentru DAF XF pe baza experienței anterioare este o uriașă recunoaștere a fiabilității, eficienței și confortului camioanelor noastre”, a declarat și Richard Zink, director de Marketing & Sales și membru în Consiliul de Administrație al DAF Trucks.

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Camioane

PepsiCo România alege autocamionul electric de la Volvo Trucks

PepsiCo, unul dintre liderii industriei de produse alimentare și băuturi, cumpără primul...

Camioane

Volvo va lansa camioane propulsate cu hidrogen

Volvo Trucks dezvoltă motoare cu combustie care funcționează cu hidrogen. Testele pe...

Camioane

Demonstratorul tehnologic autonom Freightliner eCascadia

Daimler Truck își propune să ating ținta de a produce camioane cu...

Camioane

Renault, electrificare pe șantiere

Cu ocazia salonului Intermat, producătorul francez anunță lansarea primului vehicul de șantier...