Home Camioane Volta Trucks, primul client „Studio” și sediu comercial în Franța
Camioane

Volta Trucks, primul client „Studio” și sediu comercial în Franța

29

Volta Trucks a dezvăluit detaliile primului său client „Studio” și clădirea sediului central din Paris. Reamintim, producătorul anunțase anterior că primele vehicule comerciale electrice Volta Zero vor opera pe străzile orașului până la sfârșitul anului.

„Volta Trucks Studio” din Paris este primul dintre sediile în care compania își va desfășura operațiunile comerciale și va primi clienții în timpul procesului de vânzare pe piețele pe care operează. Experiența Studio va fi educațională, informativă și va releva, de asemenea, esența mărcii Volta Trucks.

Noul centru se află pe istorica Rue Edouard VII, lângă Boulevard des Capucines din arondismentul 9 din Paris. O stradă care leagă cartierele Madeleine și Opera. Un amplasament perfect, într-o zonă cu  birouri, magazine, case, restaurante, hoteluri și teatre. Și foarte aproape de locul în care clienții companiei vor locui și vor lucra.

Volta Trucks Studio completează portofoliul companiei în Franța

Conceptul „Volta Trucks Studio” completează portofoliul de locații deținute de companie în Franța. Anterior fusese anunțată inaugurarea „Volta Trucks Hub”, locul în care se vor livra camioanele și se vor derula operațiunile de întreținere și postvânzare.

În plus, acolo se regăsesc birouri administrative, un centru de instruire Volta Trucks Academy. Precum și un Call Center care va reprezenta interfața dintre clienți și echipa de experți tehnici și comerciali a companiei, 24/7/365.

„Volta Trucks Hub” din Paris se află în Bonneuil-sur-Marne, în sud-estul orașului. El va deservi centrele logistice importante din Rungis, Orly, Créteil și Bonneuil-sur-Marne. Acolo unde clienții companiei Volta Trucks au depozite de distribuție.

Parisul, una dintre piețele de lansare pentru Volta Zero

Parisul este una dintre cele două piețe de lansare pentru Volta Zero, alături de Londra. Și aceasta pentru că vehiculele cu motor diesel vor fi interzise să opereze în capitala Franței începând cu 2024. Moment în care toate orașele franceze cu peste 150.000 de locuitori vor adopta noi zone cu emisii reduse.

Ca parte a acestei reglementări, guvernul francez oferă stimulente de până la 100.000 EUR pentru tranziția la vehicule cu emisii zero. Un demers care arată că accelerarea electrificării flotelor este de o importanță capitală pentru operatorii francezi de flote.

Pașii următori

Următorul pas al companiei este inaugurarea Volta Trucks Hub din Londra. Pe de altă parte, oficialii companiei spun că operațiunile London Studio vor fi gestionate în cadrul bazei comerciale și de cercetare și dezvoltare a companiei. Aceasta este situată pe coridorul M4, între Reading și Bracknell, aproape de zona în care activează clienții săi din Marea Britanie.

Mai apoi urmează să fie alese și confirmate locațiile studiourilor și Hub-urilor din restul orașelor de lansare din UE. Mai precis, Madrid, Milano, regiunea Rhine-Ruhr din Germania și regiunea Randstad din Țările de Jos.

„De la înființare, compania noastră a adoptat o abordare inovatoare a vehiculelor comerciale, care redefinește industria, și este centrată pe client. Designul de bază al modelului Volta Zero și modelul nostru unic ”Truck as a Service” sunt două exemple bune.

Acum, vom redefini experiența față în față a clienților cu primul dintre multele noastre studiouri, situate în apropierea locului unde locuiesc și lucrează clienții noștri. Aceștia ne-au spus că nu doresc să viziteze un showroom mare, de școală veche, situat în afara orașului, unde, inevitabil, camionul pe care îl doresc nu este expus.

Ei ar dori să poarte discuții cu un expert în produse într-un mediu intim și fără presiune. Și când va veni timpul să vadă și să încerce camionul, acesta le va fi livrat. Astfel încât să înțeleagă cum funcționează în propriul lor depozit. Acesta este Volta Trucks Way. Pentru a avea operațiunile comerciale și personalul de pe piață sub un singur acoperiș, ne vom asigura, de asemenea, că, indiferent de subiectul conversației cu clienții, un expert Volta Trucks va fi mereu la îndemână”, a declarat Essa Al-Saleh, CEO Volta Trucks.

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Camioane

PepsiCo România alege autocamionul electric de la Volvo Trucks

PepsiCo, unul dintre liderii industriei de produse alimentare și băuturi, cumpără primul...

Camioane

Volvo va lansa camioane propulsate cu hidrogen

Volvo Trucks dezvoltă motoare cu combustie care funcționează cu hidrogen. Testele pe...

Camioane

Demonstratorul tehnologic autonom Freightliner eCascadia

Daimler Truck își propune să ating ținta de a produce camioane cu...

Camioane

Renault, electrificare pe șantiere

Cu ocazia salonului Intermat, producătorul francez anunță lansarea primului vehicul de șantier...