Video: Noua cabină Volvo Globetrotter XXL

Volvo Trucks introduce o versiune Globetrotter XXL a deja spațioasei cabine a modelului FH. Producția noii cabine va începe în luna iunie pentru Europa.
Cabina Volvo Globetrotter XXL

Noua cabină Globetrotter XXL este mai mare cu 600 de litri, oferind șoferilor mult mai mult confort. Pentru a obține acest lucru, cabina lui Volvo FH a fost reproiectată prin mutarea peretelui posterior cu 25 cm mai în spate și ranforsată cu montanți C suplimentari. Rezultatul este o cabină mai lungă, dar suficient de puternică pentru a îndeplini standardele stricte de siguranță impuse de Volvo Trucks.

Cabina Volvo Globetrotter XXL patGlobetrotter XXL are unul dintre cele mai mari paturi din segmentul camioanelor, mai lat cu 25 cm și mai lung cu 13 cm față de cel din cabina obișnuită a lui FH. În plus, salteaua este deosebit de confortabilă, deoarece fiecare arc este căptușit cu spumă de poliester.

Cu câte 50 de litri suplimentari în fiecare compartiment de sub pat, șoferii pot lua cu ei mai multe lucruri personale în timpul călătoriilor lungi. De asemenea, patul de jos poate fi comandat cu o funcție de înclinare a spătarului pentru un plus de confort.

Adaugati comentariu