Video: Bară de protecție pliabilă Kässbohrer. Cum îi ajută pe șoferi?

Producătorul german de remorci Kässbohrer a prezentat o bară de protecție pliabilă, utilă în mai multe situații care apar în viața șoferilor: la încărcări și descărcări, la îmbarcarea pe feribot și anumite vagoane de tren, dar și în cazul unei pene de cauciuc.
Video: Bară de protecție pliabilă de la Kässbohrer. Cum îl ajută pe șofer?

Dispozitivul Kässbohrer are indicativul RUPD-5K1. În poziție de condus, el este înclinat la aproximativ 45 de grade. Totuși, noua bară de protecție Kässbohrer are și alte avantaje, deoarece este pliabilă și poate fi poziționată atât la verticală, cât și la orizontală.

De exemplu, poate stabiliza înălțimea spatelui remorcii la rampă, funcție utilă mai ales în cazul încărcărilor și descărcărilor cu motostivuitorul.

Tot extins la maximum în poziție verticală, dispozitivul poate fi folosit în timpul operațiunii de schimbare a unei roți. Odată stabilizată înălțimea remorcii, șoferul poate regla înălțimea suspensiei, eliberând roata care are pană. Astfel, nu mai este nevoie de găsirea unor puncte sub remorcă unde poate fi plasat un cric.

De asemenea, noua bară spate poate fi folosită pentru stabilizarea remorcii de tip siloz sau cisternă la descărcare.

De asemenea, dispozitivul poate fi pliat la orizontală în timpul manevrelor de urcare pe feribot, care pot avaria o bară de protecție clasică. Aceeași opțiune se aplică și la îmbarcarea pe anumite tipuri de vagoane de tren speciale, în care o bară spate convențională nu poate fi folosită.

Adaugati comentariu