Home Servicii UTA One se extinde și în Bulgaria
Servicii

UTA One se extinde și în Bulgaria

51

UTA Edenred extinde soluția pan-europeană de decontare a taxelor de drum UTA One® în Bulgaria. 

UTA Edenred, unul dintre cei mai importanți furnizori de servicii de mobilitate din Europa, companie membră a grupului Edenred, a adăugat Bulgaria la soluția sa UTA One® European Electronic Toll Service (EETS). Utilizatorii UTA One pot acum deconta cu ușurință călătoriile în rețeaua de 6.060 km de drumuri cu taxă din Bulgaria, inclusiv autostrăzi și drumuri de categoria întâi și a doua. Pentru companiile de transport, adăugarea noului context de taxare simplifică procesarea și administrarea călătoriilor prin această importantă țară de tranzit. Contextul bulgar de taxe de drum va fi instalat pe unitățile de bord (OBU) UTA One printr-o actualizare “over-the-air”. Clienții pot activa deja serviciul în Centrul de Servicii UTA.

Pe lângă decontarea taxelor de drum, UTA One vine echipat cu serviciul telematic UTA SmartConnect®. Această soluție ajută la creșterea transparenței și eficienței managementului flotelor, oferind informații detaliate, în timp real, despre vehiculele aflate în curse în Europa. Utilizatorii UTA One pot activa UTA SmartConnect în Centrul de Servicii UTA.

Iulian Alexe, country manager al UTA Edenred România și Bulgaria: „UTA One este o soluție care și-a demonstrat eficiența pentru transport simplificat, la nivel pan-european. Cu fiecare nou context de taxare pe care îl adăugăm, facem viața clienților mai ușoară. O dată cu încorporarea UTA SmartConnect, UTA One a devenit un instrument și mai important pentru managementul eficient al flotelor.”

UTA One: O singură unitate de bord (OBU) pentru 17 contexte de taxare în 15 țări

De la lansare, UTA One a fost extins continuu pentru a acoperi noi contexte de taxare. În prezent, UTA One acoperă sistemele de taxe de drum din Belgia (inclusiv tunelul Liefkenshoek), Germania, Franța, Italia (inclusiv feribotul Caronte), Austria, Polonia (A4 și rețeaua e-TOLL), Ungaria, Bulgaria, Portugalia, Spania, Norvegia (inclusiv feriboturi, poduri, tuneluri și autostrăzi), Suedia (poduri și feriboturi), Danemarca (poduri și feriboturi) și Elveția (inclusiv Liechtenstein). UTA One acoperă acum 17 contexte de taxare în 15 țări europene, fiind astfel cea mai cuprinzătoare soluție EETS de pe piață.

UNION TANK Eckstein GmbH & Co. KG (UTA Edenred) este unul dintre cei mai importanti furnizori de servicii de mobilitate din Europa. Cu UTA Edenred, operatorii de flote comerciale de toate dimensiunile pot accesa peste 70.000 de puncte de acceptare în 40 de țări.

Serviciile UTA Edenred includ:

  • alimentare fără numerar cu combustibili convenționali și alternativi, independent de marcă;
  • o rețea de încărcare în creștere rapidă pentru vehicule electrice și hibride;
  • decontare electronica a taxelor de drum în 26 de țări europene;
  • servicii auto, cum ar fi servicii de reparații, servicii de intervenție în caz de pană și tractare;
  • rambursări de TVA și accize pe combustibil prin intermediul partenerilor UTA Edenred.

În plus, prin platforma digitala UTA Edenred, clientii au acces la software performant pentru planificarea combustibilului, managementul flotei și telematică, precum și carduri digitale de combustibil pentru gestionarea rapidă și convenabilă a realimentării prin smartphone.

UTA a fost votat „Cel mai bun furnizor de carduri de combustibil pentru IMM-uri 2022” într-un sondaj realizat de revista Wirtschaftswoche și de institutul de cercetare a pieței ServiceValue. UTA Edenred a fost înființată în 1963 de Heinrich Eckstein si face in prezent parte din Edenred SE.

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

NoutatiServicii

E.ON și MAN, rețea publică de încărcare pentru camioane electrice în Europa

E.ON și MAN Truck & Bus fac împreună un pas decisiv înainte...

NoutatiServicii

DKV Mobility extinde rețeaua de stații partenere din Bulgaria

DKV Mobility a adăugat 20 de noi stații Rompetrol în rețeaua din...

Servicii

DKV Mobility își extinde în continuare rețeaua de acceptare pentru combustibili alternativi

DKV Mobility, furnizor european de top de servicii și soluții de plată...

Servicii

Parteneriat 24pay – Bileteria

24pay îşi consolidează poziţia pe segmentul transport rutier, oferind utilizatorilor aplicaţiei posibilitatea...