UTA își extinde rețeaua de transport cu feribotul
Home Servicii UTA își extinde rețeaua de transport cu feribotul
Servicii

UTA își extinde rețeaua de transport cu feribotul

65

UTA continuă să își extindă portofoliul. Cu noua platformă online UTA Ferry, expertul în mobilitate a integrat un serviciu de transport cu feribotul ce cuprinde aproximativ 750 de conexiuni în peste 50 de țări.În platformă, clienții pot rezerva înainte de călătorie bilete de feribot de la mai mult de 40 de companii de transport cu feribotul și pot beneficia de reduceri la achiziționarea lor cu cardul UTA. Portalul de transport cu feribotul a fost dezvoltat în cooperare cu serviciul britanic de feribot Freightlink, unul dintre cei mai importanți furnizori online de bilete, la prețuri mici, cu feribotul, la nivel european.

”Suntem încântați să putem oferi clienților noștri din Europa o rețea atât de extinsă de conexiuni pentru transportul cu feribotul. Cu UTA Ferry ne-am extins oferta de la 50 la 750 de conexiuni cu feribotul, acoperind majoritatea operatorilor și rutelor europene de feribot”, spune Volker Huber, Director executiv al UTA.

Noile rute includ conexiuni între Calais (Franța) și Dover (Regatul Unit), între Hoek van Holland (Olanda) și Harwich (Regatul Unit) și între Rostock (Germania) și Gedser (Danemarca). Astfel nu se economisesc doar timp și bani, ci, totodată, clienții beneficiază de flexibilitate maximă și securitate în planificare. Datorită noului serviciu, trecerile pot fi rezervate non-stop, șapte zile pe săptămână, ceea ce înseamnă că nu mai există timpi de așteptare pentru a cumpăra bilete în porturile feribotului și un loc garantat pe feribot. Pentru anumite rute, pot fi achiziționate biletele fără o oră fixă de plecare. Modificările sau anulările pot fi făcute gratuit.

UTA Ferry este disponibil în zece limbi și poate fi accesat din Contul de Client a website-ului furnizorului de servicii de mobilitate. În timpul rezervării, datele relevante sunt transferate în fundal, oferind clientului o experiență unică și integrată. Același lucru este valabil și pentru facturarea discount-urilor conexiunilor cu feribotul, care sunt decontate ca de obicei prin factura UTA. ”Cu UTA Ferry, companiile de expediere și transport sunt acum la fel de eficiente pe apă, pe cât sunt și pe căile rutiere. Acest lucru ne aduce cu un pas mai aproape de obiectivul nostru declarat, acela de a oferi clienților noștri din Europa soluții integrate de mobilitate”, afirmă Volker Huber.

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

NoutatiServicii

E.ON și MAN, rețea publică de încărcare pentru camioane electrice în Europa

E.ON și MAN Truck & Bus fac împreună un pas decisiv înainte...

NoutatiServicii

DKV Mobility extinde rețeaua de stații partenere din Bulgaria

DKV Mobility a adăugat 20 de noi stații Rompetrol în rețeaua din...

Servicii

DKV Mobility își extinde în continuare rețeaua de acceptare pentru combustibili alternativi

DKV Mobility, furnizor european de top de servicii și soluții de plată...

Servicii

Parteneriat 24pay – Bileteria

24pay îşi consolidează poziţia pe segmentul transport rutier, oferind utilizatorilor aplicaţiei posibilitatea...