UPS România
Home Logistică UPS reduce timpii de tranzit către și din România
Logistică

UPS reduce timpii de tranzit către și din România

45

UPS, lider global în domeniul logisticii, anunță o serie de îmbunătățiri la nivelul rețelei și infrastructurii care reduc timpii de tranzit pentru expedițiile către și din România.De exemplu, clienții din România care fac expediții cu destinația Polonia prin intermediul UPS Standard, cel mai economic serviciu UPS, în trafic rutier, beneficiază acum de timpi în tranzit mai rapizi cu o zi.

”Pentru orice companie care dorește să-și crească baza de clienți și să rămână competitivă, o zi poate face diferența, în special pentru IMM-urile aflate la început de drum. IMM-urile constituie coloana vertebrală a economiilor din România și Polonia, iar volumele de export și import dintre aceste țări cresc de la an la an. Prin conectarea companiilor românești la rețeaua noastră logistică inteligentă globală, le oferim o altă modalitate de optimizare a lanțurilor de aprovizionare transfrontaliere”, a declarat Yannick Mooijman, managing director UPS Ungaria, Grecia, România & Slovenia.

Potrivit studiului UPS Pulse of the Online Shopper din 2019, 38% dintre clienții online la nivel mondial decid să își abandoneze coșul de cumpărături dacă costul de livrare este mai mare decât cel anticipat. Datorită reducerii timpilor de tranzit pentru serviciul UPS Standard, comercianții online din România pot continua să crească nivelul de satisfacție al clienților prin oferirea unui serviciu de livrare în Polonia, într-un mod rapid și accesibil.

Îmbunătățirile aduse serviciului UPS fac parte din planul de investiții de 2 miliarde de dolari al companiei în rețeaua și infrastructura europeană. Investițiile recente includ deschiderea a trei super hub-uri în Londra, Paris și Eindhoven, precum și noi facilități operaționale în orașele Mysłowice și Stryków din Polonia. Datorită programului de investiții al UPS, clienții pot ajunge acum prin intermediul serviciului UPS Standard la peste 80% din populația Europei, în două zile lucrătoare.

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Logistică

Maersk extinde serviciul ME2 între India și Europa de Nord

Maersk anunță îmbunătățiri semnificative pentru serviciul său maritim ME2, care va include...

Logistică

Genius se extinde în 300 de localități

Într-un moment în care tot mai mulți clienți cumpără din online din...

Logistică

AQUILA își reînnoiește flota și echipamentele din depozit

În linie cu obiectivele de sustenabilitate, AQUILA și-a bugetat investiții de 16,9...

Logistică

Sameday extinde rețeaua out of home

Sameday, prima companie de curierat din România care s-a extins în afara...