Train UPS Hong Kong
Home Logistică UPS lansează un nou serviciu de transport feroviar între Europa și Hong Kong
Logistică

UPS lansează un nou serviciu de transport feroviar între Europa și Hong Kong

9

UPS lansează astăzi noul serviciu Full Container Load (FCL) între Europa și Hong Kong, care valorifică serviciul UPS existent de transport feroviar Europa-China, pentru a oferi o conexiune mai bună companiilor care fac comerț între aceste două regiuni.
Serviciul bidirecțional dintre Duisburg, Germania și Hong Kong este o modalitate de transport alternativă care permite companiilor economii echilibrate de timp și costuri. Companiile vor putea beneficia acum de un timp de tranzit mai rapid cu până la 30% față de transportul maritim FCL și de economii de costuri de până la 60% față de transportul aerian de marfă.

”Hong Kong-ul este un partener comercial important pentru Uniunea Europeană, bunurile tranzacționate în decursul anului precedent între aceste două regiuni fiind în valoare de aproximativ 50 de miliarde de euro. Odată cu lansarea acestei noi conexiuni de transport feroviar de marfă, UPS se angajează să ajute clienții din Europa și Hong Kong, în dezvoltarea afacerilor și în accesarea unor piețe noi”, a declarat Mike Harrell, președinte expediere mărfuri, UPS Europe.

Serviciul feroviar extins permite companiilor să își adapteze necesitățile și cheltuielile de transport conform nevoilor specifice lanțului de aprovizionare. Companiile care își desfășoară activitatea în industrii cu ritm accelerat de dezvoltare precum high-tech, retail sau producție pot beneficia de o viteză mai mare de comercializare pe piață și de vizibilitate completă a transportului pentru produsele cu valoare ridicată. De asemenea, companiile pot valorifica expertiza de brokeraj a UPS pentru a naviga mai ușor prin reglementările vamale complexe, astfel încât riscul întârzierilor să fie semnificativ redus și livrarea bunurilor să se facă la timp.

Noul serviciu UPS Preferred FCL-Rail oferă următoarele avantaje:

• Comoditate: bunurile sunt ambalate direct în containere; nu este nevoie de transbordare.

• Securitate: gestionarea etanșărilor, alarme și urmărirea opțională a containerelor prin GPS pentru a monitoriza locația, temperatura, umiditatea, mișcarea și lumina.

• Autorizare facilă: sistemele UPS sunt conectate electronic la autoritățile vamale, reducând astfel riscul de erori și accelerând procesele de autorizare.

• Sustenabilitate: serviciile feroviare emit de 25 de ori mai puțin CO2 decât transportul aerian de marfă și mult mai puțini oxizi de azot, hidrocarburi non-metanice și dioxid de sulf față de transportul maritim, făcându-l un mod de transport mai ecologic.

• Vizibilitate: UPS Flex Global View oferă vizibilitate completă asupra statusului expediției și traseului, astfel încât clienții sunt informați în permanență cu privire la evoluția bunurilor.

UPS oferă un portofoliu extins de servicii de transport FCL și servicii less-than-container-load (LCL), care permit companiilor să opteze între viteză și economii de costuri pentru a satisface atât așteptările privind timpul de transport, cât și obiectivele de reducere a costurilor pentru transporturile internaționale. Serviciul feroviar Hong Kong-Europa este o extindere a portofoliului de servicii de transport multimodal de marfă UPS’s Preferred®, care face legătura între patru stații din Europa și șase stații feroviare din China.

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Logistică

Genius se extinde în 300 de localități

Într-un moment în care tot mai mulți clienți cumpără din online din...

Logistică

AQUILA își reînnoiește flota și echipamentele din depozit

În linie cu obiectivele de sustenabilitate, AQUILA și-a bugetat investiții de 16,9...

Logistică

Sameday extinde rețeaua out of home

Sameday, prima companie de curierat din România care s-a extins în afara...

Logistică

Bosch lansează pe piață RevX

Bosch a anunțat lansarea unei soluții denumită RevX în cadrul celei mai...