Home Camioane Ford Trucks Best Driver Challenge
Camioane

Ford Trucks Best Driver Challenge

42

Unul dintre principalele avantaje ale vehiculelor comerciale Ford Trucks sunt costurile operaționale poziționate printre cele mai mici din întreaga industrie. Pentru a sublinia o data în plus acest avantaj, Ford Trucks va organiza periodic competiția Ford Trucks Best Driver Challenge – un concurs la care vor participa toți șoferii vehiculelor Ford Trucks achiziționate prin Cefin Trucks.

Prima ediție Ford Trucks Best Driver Challenge se derulează în perioada 15 Mai – 15 Iunie 2018. În cadrul competiției sunt definite două categorii de participare: Transport și Construcții.

”Ford Trucks acordă o deosebită atenție șoferilor. Astfel, de la sistemele Lane Departure, Advanced Emergency, cele SMART care echipeaza motoarele Ecotorq, până la această competiție în care sunt puse în valoare aptitudinile șoferilor, punem un mare preț pe cea mai importantă resursă a companiilor care activează în domeniul Transporturi sau Construcții – resursele umane”, a declarat Stefano Albarosa, CEO Cefin Trucks.

Singurul criteriu de departajare în cadrul concursului este Consumul mediu de combustibil pe Kilometru obținut în perioada competiției. Derularea concursului nu presupune eforturi suplimentare față de sarcinile zilnice ale șoferilor și participă la eficientizarea activității lor de zi cu zi. Monitorizarea rezultatelor obținute în concurs se va face prin intermediul Via Truck – soluția profesională de monitorizare și management a flotelor auto prin GPS, sistem oferit de Via Sat.

Premiile puse în concurs sunt 10 vouchere cadou în valoare de 500 de euro pentru primii 5 clasați la cele două categorii ale competiției. Rezultatele înregistrate în competiție și primii clasați vor fi comunicate săptămânal pe websiteul companiei, www.ford-trucks.ro. Rezultatele finale vor fi publicate până la data de 1 Iulie 2018.

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Camioane

Demonstratorul tehnologic autonom Freightliner eCascadia

Daimler Truck își propune să ating ținta de a produce camioane cu...

Camioane

Renault, electrificare pe șantiere

Cu ocazia salonului Intermat, producătorul francez anunță lansarea primului vehicul de șantier...

Camioane

Euro NCAP, detalii despre primele teste de evaluare a siguranței camioanelor

Euro NCAP anunță în mod oficial o etapă importantă în dezvoltarea către...

Camioane

Scania câștigă pentru a noua oară testul comparativ Green Truck

În fiecare an, producătorii de camioane grele din Europa sunt invitați la...