Ungaria: Revin restricțiile pentru camioane în zilele nelucrătoare

Ca urmare a ridicării stării de urgență, autoritățile din Ungaria au anunțat că se reintroduc restricțiile de circulație din zilele nelucrătoare pentru camioane de peste 7,5 tone.
Ungaria: Revin restricțiile pentru camioane în zilele nelucrătoare

Ministerul Afacerilor Externe informează transportatorii români care tranzitează teritoriul Ungariei că, în conformitate cu datele transmise de autorităţile din Ungaria, urmare ridicării stării de urgenţă, vor redeveni aplicabile restricțiile de circulație existente anterior pentru zilele nelucrătoare (weekend și sărbători legale), aplicabile camioanelor a căror masă totală depășește 7,5 t şi care sunt încadrate în clasa de mediu de cel puţin EURO 3 (Camion Stop), suspendate pe perioada instituirii măsurii stării de urgenţă.

Astfel, începând cu data de sâmbătă, 27 iunie 2020 (orele 22:00) până duminică, 28 iunie 2020 (orele 22:00) este interzisă circulația pe teritoriul Ungariei a camioanelor a căror masă totală depășește 7,5 t şi care sunt încadrate în clasa de mediu de cel puţin EURO 3. Intervalul orar menționat urmează să fie aplicabil în Ungaria pentru toate zilele de weekend și sărbători legale.

Citește și:

Rutele de tranzit pentru camioane din Ungaria au fost anulate oficial

Totul despre tranzitarea Ungariei. Vămi deschise și cum pot fi folosite

CORONAVIRUS. Croația reintroduce carantina de 14 zile la intrarea în țară

Adaugati comentariu