Un plus de sportivitate pentru Mercedes-Benz Vito

Vito a fost întotdeauna un etalon pentru flexibilitate și economie, dar noua echipare SPORT Line are numeroase elemente care subliniază caracterul sportiv al vanului de dimensiuni medii.
Vito Sport Line

Modelul este disponibil din această lună în Europa pentru versiunile Vito Panel Van, Mixto și Tourer. ”Vito SPORT Line combină numeroasele elemente sportive cu echipamente suplimentare pentru a oferi un pachet total dinamic și atractiv pentru modelul nostru de succes”, a declarat Klaus Maier, șef de vânzări și marketing al Mercedes-Benz Vans.

Modelul Vito SPORT Line vine cu un autocolant sugestiv pe capotă și uși. Pragurile sportive plus barele de protecție și elementele detașabile în culoarea caroseriei adaugă un plus de dinamism exteriorului. Alte elemente definitorii sunt grila radiatorului cromată, barele pentru plafon și ușile glisante pe ambele părți. Folosirea geamurilor atermice ajută la menținerea unui ambient plăcut la interior. De asemenea, geamurile cu tentă de culoare asigură intimitatea în spatele vehiculului. Un plafon panoramic de mari dimensiuni se află pe lista de echipamente opționale.

Interiorul lui Vito SPORT Line are de asemenea multe elemente spectaculoase. Printre dotările regăsite aici se numără scaunele îmbrăcate în piele artificială neagră și pachetul Chrome. Covorașele din velur adaugă o tuțșă de stil, iar volanul și schimbătorul de viteze îmbrăcate în piele de calitate subliniază caracterul sportiv al modelului.

O suspensie mai rigidă și jantele de aliaj ușor de 18 inci (opțional 19 inci) completează aspectul dinamic. Echiparea SPORT Line este disponibilă pentru modelele Vito cu masă maximă admisă de 2,8 tone, 3,05 tone și 3,1 tone. Opțional este disponibil și un sistem de tracțiune integrală.

CITIȚI ARTICOLUL COMPLET PE FLOTE-AUTO.RO!

Adaugati comentariu