FUSO eCanter
Home Camioane Un nou client pentru Fuso eCanter
CamioaneNoutatiTehnologie

Un nou client pentru Fuso eCanter

45

Compania P&H Logistik AG din Berlin și-a extins flota de vehicule cu trei camioane electrice de tonaj mic Fuso eCanter. În următorii doi ani, vehiculele produse de Grupul Daimler vor fi operate de P&H Logistik pentru livrări de colete ale companiei americane UPS în zona Berlin.

Christoph Fitz, șef de Vânzări și Marketing al Fuso Europa, i-a livrat oficial vehiculele lui Andreas Paul, membru în consiliul de conducere al P&H Logistik. P&H are o flotă de aproximativ 700 de vehicule în Germania. Dintre aceste vehicule, 5% au propulsie electrică, gama mergând de la biciclete electrice până la camioanele P&H Logistik.

Vehiculele comandate de P&H Logistik au fost echipate cu o suprastructură tip cutie rigidă fabricată de compania Junge Fahrzeugbau. Camioanele au o masă maximă admisă de 7,49 tone și o sarcină utilă de 3 tone.

Sistemul de propulsie al lui Fuso eCanter conține șase baterii litiu-ion de voltaj înalt (420 V), fiecare având o capacitate de 13,8 kWh. În locul unui motor diesel este folosit un motor electric de tip magnet-permanent de 129 kW (175 CP), care acționează puntea spate prin intermediul unei transmisii cu o singură viteză.

Cu o autonomie de cel puțin 100 km, Fuso eCanter este un vehicul ideal pentru distribuție urbană pe distanțe scurte. Primele vehicule de serie Fuso eCanter au intrat în serviciu la începutul lunii februarie, pentru companii precum DHL, Rhenus și Dachser.

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Noutati

”Undă verde” pentru restabilirea legăturii feroviare între Timișoara și Szeged

Guvernul a aprobat Memorandumul, semnat între Ministerul Transporturilor și Infrastructurii din România...

NoutatiRutierTransportatori

Primăria Galați cumpără 10 microbuze electrice Karsan e-Jest

Primăria Municipiului Galați anunță că a semnat contractul pentru achiziția a 10...

NoutatiServicii

E.ON și MAN, rețea publică de încărcare pentru camioane electrice în Europa

E.ON și MAN Truck & Bus fac împreună un pas decisiv înainte...

CamioaneNoutati

Volvo Trucks la IAA 2024

Gama Volvo Trucks la expoziția IAA 2024 va fi plină de dovezi...