Un nou client pentru Fuso eCanter

Compania P&H Logistik AG din Berlin și-a extins flota de vehicule cu trei camioane electrice de tonaj mic Fuso eCanter. În următorii doi ani, vehiculele produse de Grupul Daimler vor fi operate de P&H Logistik pentru livrări de colete ale companiei americane UPS în zona Berlin.
FUSO eCanter

Christoph Fitz, șef de Vânzări și Marketing al Fuso Europa, i-a livrat oficial vehiculele lui Andreas Paul, membru în consiliul de conducere al P&H Logistik. P&H are o flotă de aproximativ 700 de vehicule în Germania. Dintre aceste vehicule, 5% au propulsie electrică, gama mergând de la biciclete electrice până la camioanele P&H Logistik.

Vehiculele comandate de P&H Logistik au fost echipate cu o suprastructură tip cutie rigidă fabricată de compania Junge Fahrzeugbau. Camioanele au o masă maximă admisă de 7,49 tone și o sarcină utilă de 3 tone.

Sistemul de propulsie al lui Fuso eCanter conține șase baterii litiu-ion de voltaj înalt (420 V), fiecare având o capacitate de 13,8 kWh. În locul unui motor diesel este folosit un motor electric de tip magnet-permanent de 129 kW (175 CP), care acționează puntea spate prin intermediul unei transmisii cu o singură viteză.

Cu o autonomie de cel puțin 100 km, Fuso eCanter este un vehicul ideal pentru distribuție urbană pe distanțe scurte. Primele vehicule de serie Fuso eCanter au intrat în serviciu la începutul lunii februarie, pentru companii precum DHL, Rhenus și Dachser.

Adaugati comentariu