Ucraina: Camioane oprite la temperaturi peste 28 de grade

Conform unui comunicat al Ambasadei din România, Ucraina va introduce, în lunile de vară, restricții de circulație dacă se vor înregistra temperaturi mari.
asigurare, Ucraina

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere SA anunță participanții la trafic că vor fi introduse restricții de circulație pe drumurile publice din Ucraina începând cu data de 01 iunie 2019.

Acestea restricții se aplică pentru vehiculele cu masă totală mai mare de 24,0 tone și masă pe axă mai mare de 7,0 tone și sunt valabile pe sectoarele de drum pe care se vor înregistra în timpul zilei temperaturi caniculare.

Totuși, trebuie precizat că în Ucraina temperaturile caniculare sunt considerate cele care sunt mai mari de + 28 de grade Celsius. În schimb, autoritățile au anunțat că pentru parcarea temporară a vehiculelor au fost amenajate mai mult de 800 parcări.

Restricțiile vor fi semnalizate prin indicatoare rutiere și panouri de informare. Controlul privind respectarea restricțiilor instituite va fi efectuat de către autoritățile competente din Ucraina.

Informații suplimentare se pot obține pe site-ul Agenției Ucrainene pentru Autostrăzi.

Adaugati comentariu