Trust Motors și Toyota România au răspuns la apelul de a sprijini Institutul de Boli Infecțioase ”Matei Balș”
Home Noutati Trust Motors și Toyota România au răspuns la apelul de a sprijini Institutul de Boli Infecțioase ”Matei Balș”
Noutati

Trust Motors și Toyota România au răspuns la apelul de a sprijini Institutul de Boli Infecțioase ”Matei Balș”

30

În această perioadă în care este nevoie de fapte, suntem fericiți să anunțăm că echipa AutoExpert a reușit să rezolve rapid o nevoie esențială pentru sistemul de sănătate din București.Ca urmare a apelului făcut marți de doctorul Streinu Cercel cu privire la necesitatea urgentă a 6 mașini pentru transportul medicilor și medicamentelor, AutoExpert a contactat principalii oameni de afaceri din domeniul auto. În doar câteva ore, compania Trust Motors, importatorul oficial al vehiculelor PeugeotCitroen în România, a decis donarea a trei unități Peugeot Rifter, în valoare de aproximativ 60.000 de euro. De asemenea, Toyota România va pune la dispoziția Institutului Matei Balș alte două mașini.

Mașinile vor fi folosite în prima fază pentru transportului personalului care va face teste în teren. În etapa imediat următoare, când cazurile ușoare vor fi tratate acasă, vehiculele vor fi folosite pentru transportul echipelor medicale la domiciliul paienților.

Mulțumim Trust Motors și Toyota România pentru că au răspuns pozitiv apelului nostru în timp record! Vă mulțumim pentru mobilizarea voastră, pentru faptul că ați înțeles că împreună putem face minuni! Sunteți extraordinari!

În același timp, AutoExpert regretă lipsa de reacție a producătorilor de automobile din România. Ford a ignorat total mesajul nostru, iar Renault-Dacia ne-a comunicat că ”Grupul are în lucru propriile acțiuni pentru a veni în ajutorul autorităților implicate în lupta cu Covid-19”.

”Acum, când trecem prin vremuri cum nu au mai fost, solidaritatea și responsabilitatea socială trebuie să se manifeste în rândul fiecăruia dintre noi. Trebuie să ne unim forțele și să acționăm cât mai repede în punctele de maximă urgență. Am decis că cea mai bună cale de a răspunde acestei nevoi urgente este să sprijinim nevoile de mobilitate operativă din sistemul medical, în lupta împotriva SARS-Cov-2. Suntem atenți la tot ce se intamplă și facem tot ce ține de noi pentru a trece impreună cu bine peste această perioadă”, a declarat Andrei Iacob, CEO TRUST MOTORS.

”Compasiunea și altruismul dumneavoastră ne vor ajuta să fim și mai aproape de cei aflați în nevoie, vor fi sprijin în îndeplinirea misiunii noastre – salvarea vieții semenilor noștri. Împreună rămânem în prima linie și ne facem datoria cu profesionalism, implicare și atitudine profund umană. Suntem conștienți că numai alături, umăr la umăr, vom putea trece mai ușor peste acest moment care pune la grea încercare capacitatea sistemului medical din România dar și empatia, solidaritatea și noblețea sufletească a fiecăruia dintre noi. Acum și întotdeauna, punem mai presus de orice – VIAȚA”, au declarat și reprezentanții oficiali ai Institutului Național de Boli Infecțioase ”Prof. Dr.Matei Balș”.

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Noutati

Bugetul CFR pe 2024, aprobat

Bugetul CFR pe 2024 a aprobat de Guvern, cu o alocare de...

Noutati

Amenzi de până la 100.000 de lei pentru nerespectarea prevederilor RO e-Transport

Sistemul RO e-Transport reprezintă o componentă esențială a efortului de digitalizare la...

Noutati

Reglementări mai stricte privind emisiile de CO₂ pentru camioane și autobuze

În viitor, în UE se vor aplica reglementări mai stricte privind emisiile...

Noutati

Statistici APIA pentru aprilie 2024

Vehiculele comerciale ușoare și minibusurile au înregistrat în aprilie 2024 o creștere...