Sameday lansează serviciul ”Livrare fără griji”
Home Logistică Sameday lansează serviciul ”Livrare fără griji”
Logistică

Sameday lansează serviciul ”Livrare fără griji”

51

Sameday introduce un nou serviciu de livrare la domiciliu, ”Livrare fără griji”, care elimină contactul direct între destinatar și curier. Noul serviciu permite livrarea coletelor conform cerinței destinatarului, în fața ușii sau în recepții, fără a mai fi înmânate direct, oferind astfel o mai mare siguranță, prin limitarea surselor cu potențial de răspândire a noului virus.Noul serviciu va fi disponibil începând de luni, 30 martie. Serviciul ”Livrare fără griji” de la Sameday este valabil doar pentru trimiterile fără ramburs, iar activarea sa se face automat în momentul înregistrării comenzii, fără costuri suplimentare. Destinatarul și curierul se vor coordona telefonic, iar livrarea va avea loc fără interacțiune directă între cei doi, pe baza unui cod PIN, primit doar de clientul destinatar prin SMS, care ține loc de semnătură de primire. După confirmarea PIN-ului de către client și introducerea codului în dispozitivul mobil de către curier, livrarea va fi confirmată cu succes în ecosistemul de aplicații Sameday.

”Prin activitatea noastră, avem un rol extrem de important în comunitate, mai ales în contextul răspândirii noului coronavirus. Zi de zi, în prima linie, curierii noștri fac eforturi ca să ne putem bucura cât mai mult de normalitate. Am angrenat întreaga echipă Sameday să caute și să găsească soluții de livrare care să răspundă nevoilor actualului context. Am dezvoltat serviciul Livrare fără griji cu gândul la siguranța angajaților și clienților noștri, alăturându-ne astfel efortului global de limitare a propagării noului coronavirus. În perioada imediat următoare, vom îmbunătăți serviciul adăugând opțiunea de a confirma primirea coletului printr-un singur click. De asemenea, vom încerca să identificăm noi modalități prin care să diminuăm riscul pentru colegii și clienții din comunitatea Sameday”, a declarat Lucian Baltaru, CEO Sameday.

Serviciul ”Livrare fără griji” va fi disponibil pentru început în București și ulterior va fi extins în toată țara. Sameday anunță că serviciul va fi menținut și după ridicarea măsurilor menite să limiteze răspândirea virusului COVID-19, deoarece există interes din partea clienților pentru acest tip de livrare.

Sameday a implementat deja o serie de măsuri ce vizează limitarea surselor cu potențial de risc cu scopul de a proteja clienții și angajații. Curierii au fost echipați cu mănuși de protecție, măști și dezinfectant, iar fiecare easybox în care se face livrări este igienizat la fiecare alimentare.

Măsuri au fost luate și în centrele logistice, unde se verifică temperatura angajaților la intrarea în ture, iar un medic monitorizează în permanență starea lor de sănătate. În plus, au fost intensificate și operațiunile de curățenie: echipamentele, suprafețele de lucru și spațiile în comun sunt igienizate periodic, iar HUB-urile sunt dezinfectate cu utilaje speciale pe bază de aburi.

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Logistică

Maersk extinde serviciul ME2 între India și Europa de Nord

Maersk anunță îmbunătățiri semnificative pentru serviciul său maritim ME2, care va include...

Logistică

Genius se extinde în 300 de localități

Într-un moment în care tot mai mulți clienți cumpără din online din...

Logistică

AQUILA își reînnoiește flota și echipamentele din depozit

În linie cu obiectivele de sustenabilitate, AQUILA și-a bugetat investiții de 16,9...

Logistică

Sameday extinde rețeaua out of home

Sameday, prima companie de curierat din România care s-a extins în afara...