mașina
Home Servicii Tips&tricks: alege ușor mașina pe care vrei să o închiriezi
Servicii

Tips&tricks: alege ușor mașina pe care vrei să o închiriezi

24

Nu ai o mașina personală, însă urmează să pleci în concediu și vrei să te bucuri de confort și de libertate în mișcare?

Atunci este bine să știi că ai la dispoziție o masina de inchiriat Bucuresti, spre care te poți orienta. Important este să-ți pui prioritățile în ordine și să ții cont de toate elementele menționate în rândurile următoare!

Mașină de închiriat Bucureșți – descoperă flota auto!

Primul lucru la care trebuie să te gândești, înainte de a închiria o mașină este referitor la motivul pentru care ai nevoie de ea. De exemplu, dacă vrei să te bucuri de câteva zile departe de oraș împreună cu perechea de viață sau prietenii, este bine să știi ce autoturism să alegi. Pentru o excursie scurtă, în 2, îți este suficient un autoturism micuț, în 2 portiere, pe care să-l conduci cu ușurință. În schimb, dacă pleci la drum cu prietenii sau cu familia, este recomandat să te orientezi către o mașină mai mare și suficient de încăpătoare. Skoda, Audi, Dacia și BMW sunt doar câteva dintre brand-urile pe care le vei regăsi în flota auto!

Tipul de carburant

Un alt aspect esențial, pe care este bine să-l iei în calcul, este carburantul necesar autoturismelor. Dacă ești deja obișnuit să conduci o mașină pe bază de benzină, de preferat este să închiriezi un model similar. De ce? În acest fel îți va fi mai ușor să folosești autoturismul, având certitudinea că te urci la volan cu încredere!

Funcții moderne

Nu uita să verifici și funcțiile cu care este dotată mașina pe care ți-o dorești. Printre cele mai importante se numără următoarele:

  • sistemul GPS – te ajută să ajungi la destinație foarte ușor, chiar și atunci când nu cunoști traseul. Sistemul GPS este extrem de eficient mai ales la drum lung;
  • încălzirea în scaune – această funcție modernă îți oferă un plus de confort în timpul iernii, atunci când vrei să te încălzești cât mai repede după ce urci în mașină;
  • airbag-uri – te protejează foarte bine în cazul unui impact puternic;
  • sistemul audio – poți asculta muzica preferată, pentru a avea o stare de bine atunci când conduci.

Maşina – Design

Design-ul ar trebui să se afle și el printre elementele de care ții cont atunci când închiriezi o mașină. Cu siguranță îți dorești să urci la volanul unui autoturism care să te facă să te simți mândru. În acest sens, poți alege o mașină sport, cu o formă aerodinamică excelentă sau o mașină elegantă, de oraș!

Cât de spațios este portbagajul?

Atunci când pleci la drum cu mașina, ai avantajul că îți poți lua cu tine toate obiectele de care ai nevoie, fără să-ți faci griji că le vei duce în mână. Ai grijă, însă, că portbagajul să fie suficient de spațios, mai ales dacă mergi în concediu împreună cu alte 2 – 3 persoane.

Cai putere

Nu în ultimul rând, ține cont și de câți cai putere are motorul mașinii. În funcție de acest detaliu, îți poți da seama cât de repede vei putea circula și care este senzația pe care o vei avea la volan. Nu uita să respecți, însă, regulile de circulație, pentru a fi în siguranță!

Caroutis.com îți permite să-ți rezervi autoturismul dorit atât online, cât și telefonic atunci când te hotărăști. Serviciul de rent a car este disponibil pentru tine 24 de ore din 24, așa că poți pleca la drum oricând îți dorești!

Date de contact:

Email: reservations@caroutis.com

Telefon: +4 0747 134 901

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Servicii

Parteneriat 24pay – Bileteria

24pay îşi consolidează poziţia pe segmentul transport rutier, oferind utilizatorilor aplicaţiei posibilitatea...

Servicii

UTA Edenred: Stații Circle K în Republica Irlanda și Irlanda de Nord

UTA Edenred, unul dintre cei mai importanți furnizori de servicii de mobilitate...

Servicii

Biocarburantul HVO100, în stațiile de alimentare Eurowag

Biocarburantul HVO100 este disponibil la stațiile de alimentare Eurowag și reprezintă șoluția...

Servicii

SafeFleet și-a mărit afacerile cu 2,7 milioane de euro, în 2023

SafeFleet a încheiat anul 2023 cu o cifră de afaceri de aproximativ...