Timpi de așteptare măriți pentru autocare la PTF Kapitan Andreevo

Până la sfârșitul anului, la punctul de trecere a frontierei Kapitan Andreevo dintre Turcia și Bulgaria există riscul formării de coloane mari de autocare.
Timpi de așteptare măriți pentru autocare la PTF Kapitan Andreevo

Ministerul Afacerilor Externe informează cetățenii români care intenționează să intre în Bulgaria dinspre Turcia, prin punctul de trecere a frontierei Kapitan Andreevo (BG), că în perioada octombrie – decembrie 2020 există riscul formării de coloane mari de autocare. Aglomerația poate determina creșterea timpilor de așteptare la trecerea frontierei până la 24 de ore.

Din acest motiv, Ministerul Afacerilor Externe le recomandă cetățenilor români să se informeze din timp cu privire la aceste aspecte, să ia măsurile adecvate în vederea organizării itinerariilor de deplasare, să aibă asigurate resurse de apă și alimente și să respecte cu strictețe indicațiile și măsurile adoptate de autoritățile bulgare.

De asemenea, se recomandă cetățenilor români, pasageri la bordul autocarelor care tranzitează punctul de trecere Kapitan Andreevo, să se informeze, în prealabil, cu privire la regimul vamal aplicat frontierei externe a Uniunii Europene și la limitele legale privind cantitatea de mărfuri sau produse permisă a fi introdusă în spațiul vamal european ca import fără caracter comercial.

Citește și:

DKV BOX EUROPE poate fi folosit și în Bulgaria

CORONAVIRUS: Se reintroduc o serie de restricții

Adaugati comentariu