Timocom augmented logistics
Home Servicii TIMOCOM devine promotor al sistemului Smart Logistics
Servicii

TIMOCOM devine promotor al sistemului Smart Logistics

11

Pentru a opta oară, TIMOCOM, lider european în domeniul IT al logisticii, expune la târgul IAA 2018 de la Hanovra. În acest an, TIMOCOM profită de ocazie pentru a face ceva nou. Compania prezintă la târgul de mobilitate, transporturi și logistică primul sistem Smart Logistics, dar și un logo nou, flexibil: Augmented Logistics.De peste 20 de ani, TIMOCOM și clienții săi modelează și digitalizează în mod sustenabil branșa logisticii. Acum, împreună cu clieții, compania se tranformă, trecând la următoarea fază de dezvoltare. La baza acestor schimbări se află o viziune și o misiune reînnoită al firmei. Astfel, TIMOCOM dorește o lume fără provocări logistice și își propune să creeze o logistică inteligentă, sigură și simplă. Această orientare strategică se reflectă, desigur, și în noua imagine a mărcii. Care sunt, însă, factorii relevanți ai acestei transformări?

Sistemul Smart Logistics

Ansgar Max, director IT, explică trecerea de la bursa de transporturi la un sistem care va deschide noi drumuri pentru viitorul logisticii: ”TIMOCOM a devenit în timp mai mult decât o bursă de transporturi sau o platformă destinată exclusiv transporturilor. Sistemul Smart Logistics reprezintă suma unor numeroase aplicații, servicii și interfețe. Din punct de vedere tehnic vorbim despre servicii Micro sau REST, Docker-Container și instrumente de orhestrare ca Kubernetes. În corelație cu Continuous Integration și Continuous Delivery, precum și cu procesele noastre de dezvoltare agile, avem posibilitatea de a reacționa foarte eficient la provocările de pe piață”. Pentru TIMOCOM, sistemul Smart Logistics reprezintă următoarea fază logică, prin care clienții săi pot profita de servicii inteligente.

Augmented Logistics pentru viitor

Deja de mai mulți ani, compania  TIMOCOM a devenit cunoscută ca fiind legătura dintre ”mărfuri și capacitățile de transport”. Clienții se vor bucura în continuare de plusvaloarea și avantajele oferite de cea mai mare bursă de transport în Europa. ”Augmented Logistics” promite în plus, la peste 127 000 de utilizatori, mai multă flexibilitate și eficiență în susținerea proceselor logistice.

Gunnar Gburek, purtătorul de cuvânt al companiei, explică termenul folosit de TIMOCOM pentru noua orientare strategică: ”Ne concentrăm în permanență asupra automatizării proceselor logistice și integrării simple a clienților în sistemul nostru. Augmented înseamnă extins, îmbunătățit, mărit. Fiecare nouă etapă de dezvoltare a sistemului nostru face ca procesele clienților noștri să devină mai inteligente și astfel aceștia își pot extinde în continuare avantajul concurențial. Pentru TIMOCOM, aceasta înseamnă că în focarul atenției se vor afla în viitor și mai mult dezvoltarea sistemului Smart Logistics și integrarea în rețea a clienților”.

Logo flexibil și o nouă imagine de marcă

Noul logo flexibil vine în completarea noii imagini a mărcii la nivel vizual. Pélagie Mepin, director de marketing, vorbește despre sigla nouă, inovatoare: ”Noua noastră siglă simbolizează conștiința noastră de sine ca lideri de piață și deschizători de drumuri în domeniul IT al logisticii. De aceea ne-am decis pentru un design modern și flexibil. Dorim să reprezinte diversitatea și dinamica de la TIMOCOM, din domeniul logisticii și a celor peste 40 000 de clienți ai noștri”. Logo-ul flexibil facilitează o comunicare mai precisă și mai specifică între TIMOCOM și clienți.

În mod oficial, noua imagine a mărcii a fost prezentată de TIMOCOM la IAA 2018, în hala 13, standul C29. La târg vizitatorii pot afla toate detaliile noii strategii de la TIMOCOM și se pot informa despre numeroasele posibilități oferite de sistemul Smart Logistics.

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Servicii

Parteneriat 24pay – Bileteria

24pay îşi consolidează poziţia pe segmentul transport rutier, oferind utilizatorilor aplicaţiei posibilitatea...

Servicii

UTA Edenred: Stații Circle K în Republica Irlanda și Irlanda de Nord

UTA Edenred, unul dintre cei mai importanți furnizori de servicii de mobilitate...

Servicii

Biocarburantul HVO100, în stațiile de alimentare Eurowag

Biocarburantul HVO100 este disponibil la stațiile de alimentare Eurowag și reprezintă șoluția...

Servicii

SafeFleet și-a mărit afacerile cu 2,7 milioane de euro, în 2023

SafeFleet a încheiat anul 2023 cu o cifră de afaceri de aproximativ...