Thermo King lansează soluția financiară completă premier+

Thermo King a lansat recent premier+, o soluție financiară completă și flexibilă care integrează unitatea de răcire, remorca, soluția telematică și serviciile într-o singură factură lunară.
Thermo King lansează soluția financiară completă premier+

Proiectată pentru a le oferi clienților comoditate fără compromisuri, premier+ livrează acces la remorci uni- sau multi-temperatură într-un mod foarte flexibil și necostisitor, dar și servicii 24/7, conectivitate, întreținere și suport pentru reparații.

”premier+ aduce la un loc mărcile de top din industrie, oferind clienților acces dintr-o singură oprire la soluții integrate de transport frigorific, susținute de cea mai extinsă rețea de dealeri din acest sector. Cu premier+, managerii de flotă și proprietarii de afaceri se pot adapta rapid la fluctuațiile de cerere, având vizibilitate și control total asupra costurilor”, a declarat Donal Cox, Commercial Leader Truck, Trailer and Bus, Thermo King EMEA.

Thermo King premier+ este o soluție completă de tip pachet, care le permite companiilor de transport să se concentreze pe activitatea lor de bază, fără a fi nevoie să găsească și să integreze componente și servicii. Pentru o singură taxă lunară, companiile de transport pot beneficia de o soluție completă, care combină componente de înaltă calitate, precum unitățile de răcire Thermo King și remorci de la cei mai importanți producători.

Soluția premier+ încorporează:

  • suport 24/7 din partea rețelei internaționale de dealeri Thermo King, care acoperă 75 de țări cu peste 500 de puncte de service
  • Soluțiile Conectate Thermo King cu Trailer Assist în standard, pentru o vizibilitate a performanțelor în timp real și îmbunătățirea disponibilității prin întreținere proactivă.

Pentru mai multe informații puteți vizita www.europe.thermoking.com.

Adaugati comentariu