Thermo King lansează soluția financiară completă premier+
Home Remorci Thermo King lansează soluția financiară completă premier+
Remorci

Thermo King lansează soluția financiară completă premier+

61

Thermo King a lansat recent premier+, o soluție financiară completă și flexibilă care integrează unitatea de răcire, remorca, soluția telematică și serviciile într-o singură factură lunară.Proiectată pentru a le oferi clienților comoditate fără compromisuri, premier+ livrează acces la remorci uni- sau multi-temperatură într-un mod foarte flexibil și necostisitor, dar și servicii 24/7, conectivitate, întreținere și suport pentru reparații.

”premier+ aduce la un loc mărcile de top din industrie, oferind clienților acces dintr-o singură oprire la soluții integrate de transport frigorific, susținute de cea mai extinsă rețea de dealeri din acest sector. Cu premier+, managerii de flotă și proprietarii de afaceri se pot adapta rapid la fluctuațiile de cerere, având vizibilitate și control total asupra costurilor”, a declarat Donal Cox, Commercial Leader Truck, Trailer and Bus, Thermo King EMEA.

Thermo King premier+ este o soluție completă de tip pachet, care le permite companiilor de transport să se concentreze pe activitatea lor de bază, fără a fi nevoie să găsească și să integreze componente și servicii. Pentru o singură taxă lunară, companiile de transport pot beneficia de o soluție completă, care combină componente de înaltă calitate, precum unitățile de răcire Thermo King și remorci de la cei mai importanți producători.

Soluția premier+ încorporează:

  • suport 24/7 din partea rețelei internaționale de dealeri Thermo King, care acoperă 75 de țări cu peste 500 de puncte de service
  • Soluțiile Conectate Thermo King cu Trailer Assist în standard, pentru o vizibilitate a performanțelor în timp real și îmbunătățirea disponibilității prin întreținere proactivă.

Pentru mai multe informații puteți vizita www.europe.thermoking.com.

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

NoutatiRemorci

Krone investește în Schwarzmüller

Producătorul austriac de remorci Schwarzmüller devine partener strategic în cadrul grupului Krone-Nutzfahrzeug.

Remorci

Kässbohrer, o nouă familie de semiremorci frigorifice

Kässbohrer a lansat noua sa gamă de semiremorci frigorifice, din care fac...

Remorci

CTE Trailers, noul importator Krone în Bulgaria

De la 1 august, CTE Trailers devine importator oficial pentru Krone în...

Remorci

Kogel își întărește poziția în România. Auto Brand este noul importator și distribuitor al brandului german

Unul dintre cei mai importanți jucători pe piața românească a importului și...