Cum să crești valoarea de revânzare a unui camion nou
Home Camioane Cum să crești valoarea de revânzare a unui camion nou
CamioaneNoutati

Cum să crești valoarea de revânzare a unui camion nou

8

Există trei reguli de bază de urmărit dacă vrei să creșteți valoarea de revânzare a unui camion nou. Prima este să investiți într-un produs de calitate, deoarece camioanele premium vor fi mereu căutate. Celelalte două sunt legate de configurarea camionului și menținerea lui într-o condiție optimă.Vreți să cumpărați un camion nou? Probabil că vă gândiți deja la factori precum costul total de proprietate, modul de folosire sau finanțarea vehiculului. Ar trebui însă să luați în calcul și cât va mai valora camionul după câțiva ani, deoarece revânzarea ar putea avea un efect uriaș asupra profitabilității investiției.

Investiția într-un produs premium

Este un prim pas pentru a crește valoarea de revânzare, deoarece calitatea înaltă și reputația mai bună te vor ajuta mai târziu. Trebuie luat în calcul să pentru o anumită aplicație este preferată o anumită marcă, dar și că anumiți producători oferă echipamente foarte căutate. Alegeți mărcile populare și bine percepute în piață.

Trebuie să ajungeți la un echilibru între nevoile actuale și valoarea de revânzare a camionului rulat. Nu compromiteți nevoile dumneavoastră, dar puteți adăuga specificații care vor fi populare și peste 5 ani.

De exemplu, ar trebui să alegeți o cabină spațioasă, care îi oferă șoferului tot confortul necesar. O cabină mai joasă poate fi un avantaj în anumite aplicații, precum transporturile de mașini, dar găsirea unui client din același domeniu pentru camionul rulat ar putea fi o provocare.

Alegerea unui kit aerodinamic crește de asemenea valoarea de revânzare, deoarece consumul va fi mai mic, iar camioanele vor arăta mai bine.

Câți cai putere?

Când vine vorba de putere, trebuie să configurați camionul în cel mai util mod posibil pentru aplicația la care va fi folosit. Un motor de 500 CP este de obicei o alegere bună pentru transport regional și pe distanțe lungi. O transmisie automatizată va adăuga de asemenea valoare camionului.

De asemenea, este tentant să vă personalizați camionul cu o combinație inedită de culori, dar aceasta ar putea reduce valoarea de revânzare. De exemplu, înscrisurile cu numele unui alt transportator vor fi cu siguranță o problemă. Anumite culori, ca alb și negru, tind să se vândă mai bine. Un sfat ar fi să configurați cabina într-o culoare populară, peste care să aplicați autocolante ușor de îndepărtat la nevoie.

Întreținerea

Toate sfaturile de până acum ar putea fi inutile dacă vehiculul nu este bine întreținut. Servisarea regulată într-un atelier autorizat, folosind piese originale, va face camionul mai atractiv peste câțiva ani. Mai ales dacă este însoțit și de o garanție.

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Noutati

Rama Giurgiu, pentru linia de metrou M5, e în București

Primul tren nou de metrou de la Alstom, rama ,,Giurgiu”, a ajuns...

Noutati

Conti Eco Gen 5, noua gamă de anvelope pentru camion de la Continental

Continental a prezentat linia de anvelope Conti Eco de a cincea generație...

Camioane

40 de camioane destinate sectorului de construcții, livrate de AUTOGLOBUS la Timișoara

Autoglobus anunță livrarea a 40 de camioane către Drumuri și Poduri Banat...

Noutati

Obiective mai stricte de emisii de CO2 pentru camioane și autobuze

Parlamentul European a adoptat noi măsuri – deja convenite cu Consiliul –...