Home Transportatori Rutier STB a lansat aplicaţia mobilă pentru elevi YouthTB
RutierTransportatori

STB a lansat aplicaţia mobilă pentru elevi YouthTB

67

Societatea de Transport Bucureşti – STB SA a lansat aplicaţia mobilă YouthTB. Aceasta este dedicată elevilor care frecventează unităţile de învăţământ acreditate din Municipiul Bucureşti sau Judeţul Ilfov. Ea poate fi folosită pentru obţinerea abonamentului gratuit de transport.

„Transformarea digitală face transportul public mai accesibil. Începând cu luna aprilie am implementat eliberarea abonamentului pentru elevi şi studenţi cu valabilitatea de 6 luni, respectiv un an. Toate centrele de vânzare STB SA sunt online, fiind posibilă şi efectuarea plăţii prin POS. Peste 1.200 de mijloace de transport ale societăţii sunt dotate cu validatoare inteligente pentru plata cu cardul bancar. Acum venim în întâmpinarea elevilor, urmând ca de la începerea anului universitar aplicaţia de eliberări abonamente şi titluri de călătorie să fie accesibilă şi pentru studenţi”, a declarat Adrian Criţ, directorul STB SA.

YouthTB permite obținerea abonamentelor metropolitane valabile în perioada anului școlar

Noua aplicaţie permite obţinerea abonamentelor metropolitane valabile în perioada anului şcolar, pe toate liniile de transport public de suprafaţă din Regiunea Bucureşti – Ilfov, indiferent de operatorul de transport, conform legislaţiei în vigoare, precizează STB într-un comunicat transmis AGERPRES.

Pentru a putea beneficia de abonament gratuit, utilizatorul trebuie să aibă statutul de elev înscris la o unitate de învăţământ acreditată din Municipiul Bucureşti sau Judeţul Ilfov.

Confirmarea statutului de elev se face automat prin intermediul aplicaţiei, pe baza CNP-ului completat la înregistrarea contului.

Reprezentanţii STB susţin că odata cu lansarea acestei aplicaţii, pe lângă eliminarea procedurii birocratice de până acum, prin care elevii puteau să îşi procure titlul de transport, se reduce şi aglomeraţia ce se crea în fiecare an la centrele de vânzare odată cu începerea şcolii.

STB SA certifică faptul că respectă drepturile conferite de Regulamentul U.E. nr. 679/2016 privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal privind libera circulaţie a acestor date.

Aplicaţia mobilă YouthTB este disponibilă în App Store şi Google Play.

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

NoutatiRutierTransportatori

Primăria Galați cumpără 10 microbuze electrice Karsan e-Jest

Primăria Municipiului Galați anunță că a semnat contractul pentru achiziția a 10...

FeroviarNoutatiTransportatori

Abonamentele metropolitane la tren

Aprobarea OMTI 1039/2024 un pas înainte în optimizarea serviciilor feroviare de călători...

FeroviarNoutatiTransportatori

Reduceri de vară la Pass Interrail

Reduceri de 20% la Interrail Global Pass sau One County Pass, cumpărat...

AerianNoutatiTransportatori

TAROM: Contract de leasing pentru două aeronave Boeing 737 MAX 8

TAROM a semnat, în 3 iulie, contractul de leasing pentru achiziţionarea a...