DAF Driver Challenge 2019
Home Camioane Start în DAF Driver Challenge 2019
CamioaneTransportatori

Start în DAF Driver Challenge 2019

26

DAF dă startul competiției pentru șoferi DAF Driver Challenge 2019, disponibilă în 28 de țări, inclusiv România. Finala internațională va avea loc în luna septembrie a acestui an.Un șofer excelent știe cum să exploateze în mod optim performanțele camionului și să obțină maximul din fiecare picătură de carburant. Cum să transporte marfa în siguranță și să livreze la timp, mai ales la orele de vârf. Și cum să mențină camionul în cea mai bună stare tehnică. În același timp, un bun șofer cunoaște legislația ca pe propriile degete, gestionează cu calm toate aspectele ce țin de siguranța transportului și se adaptează ușor la condițiile meteo și la diferitele tipuri de camioane. Altfel spus: un șofer de camion excelent este un adevărat maestru.

”Sunt deja zeci de ani de când construim camioane ce oferă cel mai bun confort pentru șofer, fiind dotate cu o gamă largă de tehnologii, al căror scop este să ușureze viața șoferului. Cu toate acestea, șoferul este cel care deblochează adevăratul potențial al unui camion. Prin urmare, lansăm o provocare tuturor șoferilor și îi invităm să-și demonstreze talentele deosebite la volanul camioanelor noastre”, a declarat Richard Zink, Director de Marketing și Vânzări al DAF Trucks.

DAF Driver Challenge presupune trei etape. În primul rând, șoferul trebuie să se înscrie în concurs, personal sau nominalizați de angajatori, colegi sau chiar de dealerul DAF pe drivers.daf.com. Vor urma testele teoretice și doar cei mai buni dintre cei mai buni vor fi invitați să participe la finala națională, care va avea loc în luna iunie la Gilău.

Campionul național din fiecare țară va merge mai departe și va participa la Finala internațională DAF Driver Challenge 2019, care va avea loc în perioada 28-29 septembrie 2019, la poligonul de teste Goodyear din Luxemburg.

Competiția DAF Driver Challenge este deschisă tuturor șoferilor, indiferent de marca și modelul camionului condus zilnic. Înscrierile și testul teoretic vor fi susținute în cadrul evenimentului DAF Roadshow: Arad (14 mai), Gilău (17 mai), Brașov (21 mai), Suceava (23 mai) și București (30 mai).

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Camioane

Demonstratorul tehnologic autonom Freightliner eCascadia

Daimler Truck își propune să ating ținta de a produce camioane cu...

Camioane

Renault, electrificare pe șantiere

Cu ocazia salonului Intermat, producătorul francez anunță lansarea primului vehicul de șantier...

Camioane

Euro NCAP, detalii despre primele teste de evaluare a siguranței camioanelor

Euro NCAP anunță în mod oficial o etapă importantă în dezvoltarea către...

Camioane

Scania câștigă pentru a noua oară testul comparativ Green Truck

În fiecare an, producătorii de camioane grele din Europa sunt invitați la...