Sprinter City 75 este Minibus of the Year 2019

Mercedes-Benz a câștigat cu noua generație a seriei Sprinter City 75 ediția din acest an Minibus Euro Test din Madrid, în urma căruia s-a acordat premiul Minibus of the Year 2019.
Sprinter City 75 este Minibus of the Year 2019

Bazat pe noua generație Sprinter, Sprinter City 75 oferă numeroase inovații tehnice și demonstrează că transportul public modern poate fi efectuat și cu minibuze.

Membrii juriului au fost încântați de faptul că producătorul a reușit să creeze un spațiu pentru până la 38 de pasageri. Eficiența economică a modelului a fost crescută și prin implementarea unei noi punți spate de 5 tone.

”Suntem încântați de acest premiu, care confirmă că și în acest segment oferim operatorilor și companiilor de transport cea mai mare flexibilitate a vehiculelor”, a declarat Till Oberwörder, șeful Daimler Buses.

Un alt aspect care a primit o apreciere specială este designul independent al vehiculului. Mai exact, parbrizul panoramic nu asigură doar o vedere impresionantă în partea din față, ci și o localizare discretă pentru ecranul de afișare a destinației. Unice în acest segment sunt și ferestrele laterale foarte mari.

Tehnologia de la bord a convins de asemenea juriul, cu frâna auxiliară de 350 Nm în standard și numeroase sisteme de asistență, printre care programul electronic de stabilitate ESP, Crosswind Assist și Active Brake Assist.

Sprinter City 75 este Minibus of the Year 2019

Adaugati comentariu