Specialistul off-road Zetros primește o nouă generație

Mercedes-Benz a prezentat în premieră mondială noua generație a specialistului off-road Zetros, camionul robust ideal pentru transport de mărfuri în zonele inaccesibile.
Specialistul off-road Zetros primește o nouă generație

Camionul de 40 de tone a fost proiectat special pentru operațiunile din țările în care se folosește în mare proporție circulația off-road. Noul Zetros a fost refăcut complet în toate privințele. Din punct de vedere tehnic, noua generație Zetros vine cu motoare și mai puternice, capabile să livreze până la 510 CP și un cuplu maxim de 2.400 Nm.

Specialistul off-road Zetros primește o nouă generațieLa exterior, noul model este ușor de remarcat datorită noii grile a radiatorului. Aceasta optimizează fluxul de aer, asigurând o răcire mai eficientă. Nu s-au schimbat însă capacitățile în off-road extrem, datorită sistemului permanent de tracțiune integrală. Noul model vine și cu numeroase detalii îmbunătățite, inclusiv un acces mai ușor în cabină sau un pano de instrumente redesenat.

Ca și înainte, noul Mercedes-Benz Zetros rămâne disponibil în variante Euro III și Euro V în țările cu o calitate mai slabă a carburantului, în special din Orientul Mijlociu, Africa și America de Sud. Zetros este un camion heavy-duty dezvoltat special pentru misiunile dificile de transport care implică și sarcini utile mari. De aceea, modelul este folosit deseori pentru livrări de provizii în zonele izolate, precum și în explorările petroliere sau operațiunile forestiere. Noul Zetros poate fi folosit oriunde în lume, inclusiv în zonele cu climă extremă, de la regiunile deșertice la cele arctice.

Adaugati comentariu