Volvo Trucks
Home Camioane Seria aniversară Volvo 20 de ani
CamioaneNoutati

Seria aniversară Volvo 20 de ani

54

În acest an, Volvo Trucks sărbătorește 20 de ani de prezență în țara noastră. Cu această ocazie, producătorul suedez lansează pe piața românească patru oferte speciale grupate în Seria Aniversară Volvo 20 de ani.

În primul rând, Volvo lansează în România edițiile limitate 20th Anniversary Edition pentru modelele FH și FH16. Cu aceste serii limitate vă veți bucura de un camion cu un nivel foarte înalt de echipare, care include câteva dintre cele mai recente inovații tehnice, unele lansate de Volvo în premieră mondială. În plus, cumpărarea unui camion din ediția limitată Volvo FH16 sau FH 20th Anniversary Edition include o călătorie exclusivistă in Suedia, țara de origine a brandului Volvo Trucks.

Volvo TrucksVolvo FH16 20th Anniversary Edition

Pentru cei care sunt în căutarea celei mai bune performanțe și a unui stil rafinat, Volvo FH16 20th Anniversary Edition este alegerea perfectă. Cel mai puternic motor de pe piaţă, D16K de 750CP, cel mai înalt nivel de echipare şi cele mai recente şi inovatoare tehnologii Volvo, incluzând Direcția Dinamică Volvo, I-Park Cool și multe alte echipamente. La toate acestea se adaugă un design distinctiv, aniversar.

Volvo FH 20th Anniversary Edition

Printre multiplele inovaţii care susţin performanța, eficienţa şi confortul, această ediție limitată dispune de un motor de 540 CP si este echipată cu inteligenta transmisie I-Shift Dual Clutch, lansată de Volvo în premieră mondială, Direcție Dinamică Volvo, sistem Dual Battery și I-Park Cool.

Volvo TrucksVolvo FH 20th Anniversary Deal

Oferta aniversară include şi un pachet excelent de servicii creat în jurul modelelor Volvo FH și Volvo FMX. De exemplu, fiecare camion Volvo FH 460 vândut în timpul campaniei vine însoțit de un contract Volvo Gold pe o perioadă de 3 ani. Toate lucrările de întreținere preventivă și reparațiile autocamionului sunt incluse, ceea ce vă asigură control total asupra costurilor, exploatare fără griji și timp pentru a vă concentra asupra afacerii dumneavoastră. De asemenea, se oferă gratuit cursuri de instruire pentru șoferi și un an de abonament la serviciile Dynafleet ”Combustibil și mediu” și ”Poziționare”. Finanțarea prin intermediul Volvo Financial Services include leasing financiar pe o perioadă de 5 ani, cu o rată a dobânzii de 2,99% și un avans de la 7,5%.

 

1860x1050-romania-anniversary-FMX-striped-cutout.jpgVolvo FMX 20th Anniversary Deal

Pentru modelul Volvo FMX, pachetul aniversar include un contract pe o perioadă de 3 ani și un pachet financiar competitiv. Contractul Volvo Silver vă oferă un plan de service combinat cu monitorizarea de la distanță și cu toate reparațiile lanțului cinematic. Rezultatul constă în disponibilitate crescută și în oportunitatea de a vă gestiona afacerea printr-un control al costurilor mult mai eficient. Finanțarea prin intermediul Volvo Financial Services include leasing pe o perioadă de 4 ani, cu o rată a dobânzii de 3,99% și un anans de doar 9.999 de euro.

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Noutati

IAA Transportation 2024: spre o expoziție cu adevărat globală și inovatoare

Cel puțin în ceea ce privește vehiculele comerciale, IAA Transportation 2024 va...

Camioane

PepsiCo România alege autocamionul electric de la Volvo Trucks

PepsiCo, unul dintre liderii industriei de produse alimentare și băuturi, cumpără primul...

Camioane

Volvo va lansa camioane propulsate cu hidrogen

Volvo Trucks dezvoltă motoare cu combustie care funcționează cu hidrogen. Testele pe...

Noutati

Bugetul CFR pe 2024, aprobat

Bugetul CFR pe 2024 a aprobat de Guvern, cu o alocare de...