Home Noutati Restricții de circulație pe A2 București-Constanța
Noutati

Restricții de circulație pe A2 București-Constanța

11

Noi restricții de circulație au fost instituite pe autostrada care leagă orașele București și Constanța. Pe o porțiune de șapte kilometri din județul Călărași se circulă cu greutate din cauza unei lucrări la carosabil.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române anunță că în perioada 5 – 27 mai, se desfășoară lucrări de reparații pe autostrada A2 București-Constanța. Reparațiile se fac la tonsonul de șosea cuprins între localitățile Lehliu Gară și Dor Mărunt din județul Călărași. Practic, lucrarea afectează traficul între kilometrii 64 și 71 ai autostrăzii și impune restricții de circulație.

Circulația mașinilor este restricționată pe sensul de mers către Capitală, fiind deviată pe sensul către litoral, unde se circulă pe câte o bandă în ambele direcții.

Pe A2 mai este instituită o restricție de circulație între kilometrii 155 și 161, în zona Podului Cernavodă. Acolo se fac reparații până la finalul lunii mai. Circulația este restricționată pe calea 2, sensul către București. Traficul a fost deviat pe calea 1, unde se circulă pe câte o bandă, în ambele sensuri.

 

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Noutati

CNAIR a semnat astăzi contractul de atribuire a lucrărilor de reabilitare a podului de peste canalul Poarta Albă – Midia – Năvodari

Asocierea Geiger Transilvania S.R.L. – Pod-Proiect S.R.L. a fost miercuri desemnată câştigătoarea...

Noutati

Autostrada Sibiu – Pitești: Imagini noi cu primul tunel veritabil de autostradă din România

Pe Autostrada Sibiu – Pitești se lucrează din plin. Iar pasionații de...

Noutati

DAF Trucks Vlaanderen este ”Fabrica Viitorului”

Fabrica DAF Trucks Vlaanderen a fost distinsă cu prestigiosul titlu de „Fabrica...