Renault Trucks prezintă gama 2021 pe PC!

Renault Trucks își prezintă noile modelele T și T High Evolution în cadrul jocului Euro Truck Simulator 2. O premieră pentru industrie. Noile modele T, C și K de la Renault vor fi disponibile pe piață în a doua parte a anului.

Începând de astăzi, 6 aprilie, te poți urca la volanul Renault Trucks T și T High 2021, poți testa noua ergonomie a cabinei șoferului și poți aprecia confortul camionului în zone urbane, pe drumuri regionale sau pe autostradă.

Tot ce trebuie să faci este să te loghezi pe jocul PC Euro Truck Simulator 2 apreciat de peste 9 milioane de jucători din întreaga lume și să-ți împărtășești experiențele de conducere cu alți jucători, urmărind hashtag-ul #renaulttrucksevolution pe rețelele sociale.

Cum te joci? Vezi în acest film de prezentare.

Renault Trucks, concurs de design

În această seară, la ora 19:00, SCS Software va găzdui, pe contul Twitch un drive-test cu noul Renault T 2021 și o întâlnire în direct cu Paul Daintree, Director de Design al constructorului.

Totodată a fost anunțat și un concurs de design în cadrul jocului Euro Truck Simulator 2. Jucătorii sunt invitați să-și proiecteze propriul camion Renault Trucks T High Evolution, folosind configuratorul din joc. Cel mai bun design va fi selectat de către echipa de design a constructorului și va fi prezentat, în câteva săptămâni, pe un camion real.

Pentru mai multe informații, filme, fotografii și inscriere în concurs: https://tckevolution.renault-trucks.com/en

Adaugati comentariu