Telepass se extinde și în Bulgaria

Telepass a anunțat că serviciile sale de taxare electronică a camioanelor au devenit active în Bulgaria. Serviciul este disponibil acum în 14 țări europene.

Telepass își consolidează creșterea la nivel internațional. În momentul de față acoperă un total de peste 163.500 km. Și contribuie la simplificarea circulației mărfurilor și persoanelor în cadrul rețelei rutiere europene.

Dispozitivul interoperabil Telepass SAT, funcționează prin satelit. El poate fi utilizat acum pentru plata electronică a taxei de drum pentru autovehicule de peste 3.5 tone pe rețeaua bulgară de autostrăzi. Aceasta are o lungime de 3.115 kilometri.

Dispozitivul interoperabil este oferit de compania aflată sub controlul operatorului italian de autostrăzi „Autostrade per l´Italia” (ASPI). El este activ în 14 țări europene. Este vorba despre Franța, Belgia, Spania, Portugalia, Germania, Austria, Danemarca, Suedia, Norvegia, Elveția, respectiv Polonia (secțiunea Cracovia-Katowice a autostrăzii A4) și Ungaria.

Telepass își continuă extinderea

Telepass își propune ca în viitor să se extindă la nivelul întregii Uniuni Europene. Lucru menționat și în comunicatul de presă care anunță operațiunile din Bulgaria.

„Vrem să ne ridicăm standardele și mai mult în următoarele luni și să ne extindem prezența în întreaga Uniune Europeană”, a anunțat managerul Telepass, Francesco Cenci.

Compania este în prezent liderul pieței europene în domeniul sistemelor de taxare cu o cotă de piață de 35% și zece milioane de aparate de taxare distribuite.

Adaugati comentariu