roadpad
Home Camioane Renault Trucks introduce sistemul multimedia Roadpad
Camioane

Renault Trucks introduce sistemul multimedia Roadpad

56

Renault Trucks montează acum pe vehiculele sale din seriile T, C și K noul sistem multimedia Roadpad. Acesta acționează ca un asistent la bord și permite șoferilor să asculte muzică, să folosească telefoanele și să obțină date de navigație într-o manieră sigură pentru trafic.

Camioanele din gamele T, C și K dispun acum de un ecran tactil de 7 inci cu Roadpad, noul sistem audio, de entertainment și navigație al Renault Trucks. Acesta include sistem de navigație pentru vehicule grele, streaming audio, telefonie hands-free și legătură cu camere video într-un singur dispozitiv.

Pentru a face viața șoferilor mai ușoară, Roadpad are un sistem HGV GPS precis, de origine Tom-tom, cu numeroase posibilități, precum opțiunea de a vedea rutele bi sau tridimensional sau să obțină în timp real date despre condițiile de trafic.

Roadpad face călătoriile mai plăcute și mai sigure și a fost proiectat pentru a se adapta la stilul de viață al șoferului. Sistemul are opțiunea de a împerechea simultan două telefoane mobile, astfel încât șoferii pot beneficia de acces fără mâini atât la telefonul de serviciu, cât și la cel personal. Deși trebuie să aleagă care telefon va avea prioritate pentru consultarea listei de contacte sau efectuarea convorbirilor, apelurile sau mesajele scurte pot fi primite de pe ambele dispozitive. În plus, telefonul prioritar poate fi schimbat cu ușurință prin intermediul meniului ușor de folosit.

Roadpad le permite șoferilor să se bucure de librăria muzicală fără să își ia ochii de la drum, deoarece sistemul oferă acces la platforma de streaming Deezer. Aceștia pot asculta și programele radio favorite la o calitate optimă a sunetului, datorită sistemului DAB+ (Digital Audio Broadcasting). Nu în ultimul rând, Roadpad oferă acces facil la aplicația de prognoză meteo sau Google Maps.

Pentru creșterea siguranței șoferilor, încărcăturii și a celorlalți participanți la trafic, Roadpad permite o vizibilitate perfectă în toate circumstanțele și este pre-echipat pentru instalarea a patru camere video. Camerele laterale oferă o vizibilitate optimă, în timp ce cele situate în spate măresc confortul, în special la cuplarea remorcilor.

renault-trucks-roadpad_01

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

CamioaneNoutati

Volvo Trucks la IAA 2024

Gama Volvo Trucks la expoziția IAA 2024 va fi plină de dovezi...

CamioaneNoutati

Electrificarea industriei forestiere (video)

Ce cred transportatorii de cherestea și o companie forestieră cu ambiții puternice...

CamioaneNoutati

IVECO S-Way a câștigat premiul Red Dot 2024 la categoria Product Design

IVECO S-Way a obținut prestigiosul premiu Red Dot: Product Design 2024, competiție...

Camioane

Quantron prezintă camioane electrice cu pilă de combustie pe H2

Quantron prezintă primele camioane electrice cu pilă de combustie pe H2 și...