ProVia_Products-Range_complete
Home Noutati ProVia anunță lărgirea portofoliului la aniversarea de doi ani
Noutati

ProVia anunță lărgirea portofoliului la aniversarea de doi ani

24

ProVia, marca de piese de schimb post vânzare (aftermarket) economice pentru vehicule comerciale a grupului Wabco, sărbătorește cea de a doua aniversare și anunță o creștere semnificativă a portofoliului său de produse, precum și extinderea bazei sale de clienți la nivel global.
La doar doi ani de la lansarea sa cu succes pe piață, ProVia și-a crescut de patru ori numărul de produse din portofoliu, ca răspuns la cererea în creștere a clienților. Acum oferă peste 160 componente cu preț economic acoperind 21 de linii de produse diferite, care sunt proiectate special pentru a satisface nevoile existente pe piața pieselor de schimb. Astăzi, gama extinsă ProVia pentru produse „de bază” include toate piesele de schimb importante pentru frânarea pneumatică pentru camioane utilizate de liderii producătorilor de echipamente originale (OEM), oferind peste 1.300 de componente echivalente OEM. ProVia își va extinde în continuare portofoliul de produse în 2018, adăugând alte șapte noi linii de produse, inclusiv supape de evacuare pentru remorcă, acționare frână cu arc cu dublă diafragmă și supape quad.

Marcând un reper important în istoricul său de creștere, numai anul trecut ProVia și-a dublat rețeaua sa de distribuție și extinderea la nivel global pentru a crește în mod semnificativ apropierea față de clienți și a asigura niveluri superioare de suport. Impunându-se din ce în ce mai mult un actor principal pe piața pieselor de schimb cu prețuri mici pentru vehicule comerciale, produsele ProVia se vând deja prin intermediul a peste 330 distribuitori din 1000 de locații în peste 55 de țări din întreaga lume din Europa, Africa și Orientul Mijlociu către America, Rusia, China și Coreea de Sud. ProVia și-a lansat și prima sa gamă de produse în America de Nord și are planuri să-și extindă în continuare rețeaua în creștere pe această piață.

Piesele de schimb ProVia sunt proiectate special pentru a oferi o soluție la prețuri accesibile pe piața pieselor de schimb, care sunt fabricate la standarde de vârf în industrie pentru a oferi în mod constant o performanță solidă și în condiții de siguranță. ProVia susține distribuitorii, atelierele de lucru și operatorii parcurilor auto care deservesc industria de vehicule comerciale la nivel global prin reducerea decalajului dintre piesele de schimb cu prețuri scăzute (low end), care riscă să nu îndeplinească așteptările referitoare la calitate și fiabilitate și cheltuielile suplimentare pentru piese de schimb de cea mai bună calitate (premium) pentru camioane, autobuze și remorci. Prin realizarea unui echilibru de neegalat între siguranță, fiabilitate și costuri, piesele ProVia oferă, de asemenea, operatorilor posibilitatea de a maximiza randamentul investițiilor, ajutând la prelungirea duratei de viață generatoare de venituri și performanțelor de siguranță ale vehiculelor utilitare.

”Suntem încântați de expansiunea globală rapidă a ProVia și de portofoliul de produse extins în mod semnificativ care a fost susținut de creșterea cererilor clienților pentru siguranță, fiabilitate și calitate pe care brandul nostru economic le oferă într-un mod remarcabil. Prin dublarea rețelei partenerilor distribuitori în peste 55 de țări de pe toate continentele, încheiem constant parteneriate solide pe termen lung prin oferirea unor livrări rapide, servicii de nivel superior și unei game de produse la preturi accesibile, având la bază standarde de precizie şi niveluri calitative de performanță pe care clienții noștri se pot baza în întregime”, a declarat Philippe Colpron, Vicepreședinte Aftermarket la WABCO, brandul titular al ProVia.

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Noutati

Bugetul CFR pe 2024, aprobat

Bugetul CFR pe 2024 a aprobat de Guvern, cu o alocare de...

Noutati

Amenzi de până la 100.000 de lei pentru nerespectarea prevederilor RO e-Transport

Sistemul RO e-Transport reprezintă o componentă esențială a efortului de digitalizare la...

Noutati

Reglementări mai stricte privind emisiile de CO₂ pentru camioane și autobuze

În viitor, în UE se vor aplica reglementări mai stricte privind emisiile...

Noutati

Statistici APIA pentru aprilie 2024

Vehiculele comerciale ușoare și minibusurile au înregistrat în aprilie 2024 o creștere...