DKV reteaua de acceptanta
Home Servicii DKV își extinde rețeaua de acceptanță în Italia și în Elveția
Servicii

DKV își extinde rețeaua de acceptanță în Italia și în Elveția

33

DKV Euro Service și-a extins de curând rețeaua de acceptanță din Italia și în Elveția. În Italia, clienții DKV pot plăti carburantul în peste 200 de stații de alimentare adiționale ale firmei Eni, prin intermediul DKV CARD. În Elveția, DKV a adăugat în rețeaua de alimentare 175 de stații de carburanți ale firmei TamOil.Astfel, rețeaua de acceptanță a DKV din Italia a ajuns în prezent  la 7.407 stații de alimentare cu carburanți. De asemenea, clienții DKV din Țara Cantoanelor au acum la dispoziție 521 de stații de alimentare.

”Ne bucurăm să le putem oferi clienților noștri o acoperire și mai mare pentru alimentare, prin intermediul partenerilor noștri Eni și TamOil”, a spus Sven Mehringer, Directorul Fuel / Vehicle Services al DKV Euro Service.

De peste 80 de ani, DKV Euro Service este unul dintre furnizorii de servicii de mobilitate de top pentru industria logisticii și a transporturilor. De la aprovizionarea pe drum fără numerar la cele peste 70.000 puncte de acceptanță pe diferite piețe și până la decontarea taxei de drum și a taxei pe valoarea adăugată, DKV oferă un spectru larg de servicii pentru optimizarea și managementul flotei comerciale în întreaga Europa.

DKV face parte din DKV MOBILITY SERVICES Group, având aproximativ 930 de angajați. În anul 2017, grupul a realizat o cifră de afaceri de 7,2 miliarde de euro și și-a desfășurat activitatea în 42 țări. Actualmente, peste 170.000 de clienți utilizează 3,1 milioane DKV CARD-uri și dispozitive on-board. În anul 2017, DKV CARD a fost desemnat pentru a 13-a oară consecutiv drept cea mai bună marcă la categoria carduri de alimentare și de service.

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Servicii

DKV Mobility își extinde în continuare rețeaua de acceptare pentru combustibili alternativi

DKV Mobility, furnizor european de top de servicii și soluții de plată...

Servicii

Parteneriat 24pay – Bileteria

24pay îşi consolidează poziţia pe segmentul transport rutier, oferind utilizatorilor aplicaţiei posibilitatea...

Servicii

UTA Edenred: Stații Circle K în Republica Irlanda și Irlanda de Nord

UTA Edenred, unul dintre cei mai importanți furnizori de servicii de mobilitate...

Servicii

Biocarburantul HVO100, în stațiile de alimentare Eurowag

Biocarburantul HVO100 este disponibil la stațiile de alimentare Eurowag și reprezintă șoluția...