Renault Trucks D 2019
Home Camioane Renault Trucks D 2019, consum mai mic cu până la 7%
Camioane

Renault Trucks D 2019, consum mai mic cu până la 7%

25

Renault Trucks introduce noi motorizări Euro 6 Step D și pentru gama sa de camioane de distribuție. Modelele Renault Trucks D 2019 și D Wide 2019 se remarcă prin elemente aerodinamice îmbunătățite și un grad înalt de confort pentru șofer.Motoarele DTI 5, DTI 8 și DTI 11 îndeplinesc deja regulamentul Euro 6 Step D, care urmează să devină obligatoriu de la data de 1 septembrie 2019. Motorizările vehiculelor Renault Trucks D și D Wide au fost actualizate și sunt acum echipate cu un filtru de particule de nouă generație.

Pentru a optimiza consumul de combustibil, motoarele DTI 5 și DTI 8 au fost echipate cu un nou software. Gama echipamentelor auxiliare a fost, de asemenea, reproiectată, Renault Trucks D și D Wide fiind dotate cu un nou sistem de răcire a uleiului și cu o pompă de apă cu debit scăzut.

Renault Trucks a demonstrat pe vehiculul experimental Urban Lab 2 că optimizarea elementelor de aerodinamică reprezintă unul dintre instrumentele cheie pentru reducerea consumului și a emisiilor de CO2 ale vehiculelor de distribuție, în special atunci când acestea sunt operate în medii peri-urbane.

Renault Trucks D 2019Pentru reducerea semnificativă a consumului de carburant, aerodinamica vehiculelor Renault Trucks D 2019 și D Wide 2019 a fost optimizată. Versiunile 2019 au fost echipate cu noi deflectoare laterale, precum și cu un deflector ajustabil pentru acoperiș. Acesta poate fi adaptat pentru a se potrivi tuturor tipurilor de caroserii, datorită celor 12 poziții de setare.

Vehiculele Renault Trucks D 2019 și D Wide 2019 dispun și noi sisteme de asistență a șoferului. Sistemul Adaptive Cruise Control (ACC) menține în mod automat o distanță minimă în urma vehiculului din față, pentru un stil de condus mai lin în trafic aglomerat, reducând în același timp oboseala șoferului. Limitatorul ajustabil de viteză (ASL) reprezintă, de asemenea, unul dintre elementele integrate. Elementele de control ale ambelor sisteme sunt poziționate la îndemâna șoferului, pentru un condus mai sigur și mai eficient.

Combinația dintre aceste îmbunătățiri și noi echipamente permite clienților să obțină o reducere a consumului de combustibil de 7%, comparativ cu generația anterioară de vehicule.

Camioanele de distribuție Renault Trucks D 2019 și D Wide 2019 pot fi deja comandate. Vehiculele pot fi alimentate și cu biodiesel (în proporție de până la 100%) și sunt disponibile și în versiune CNG.

Renault Trucks D 2019

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Camioane

Ford Trucks și IVECO semnează un Memorandum de Înțelegere pentru a examina potențiale sinergii

Ford Trucks și IVECO au în plan un eventual parteneriat tehnologic. Primul...

Camioane

Gheorghe Vlase – Ambasadorul Ford Trucks F-Max pentru un condus eficient

AIC Trucks anunță lansarea unui proiect de test și analiză reală a...

Camioane

Camioanele „verzi” scapă de taxa de tranzitare a Bucureștiului

Vehiculele comerciale cu propulsie electrică sau hibridă vor fi scutite de plata...

Camioane

Volvo FH16: Un motor nou și mai puternic

Volvo Trucks introduce un nou motor pentru emblematicul său camion FH16. Cu...