Renault lansează Master ZE

Renault Pro+ își extinde gama de vehicule comerciale ușoare electrice odată cu introducerea vanului de dimensiuni mari Master ZE - un vehicul ideal pentru livrările finale în marile centre urbane.
MASTER ZE

Master ZE beneficiază de expertiza Renault în domeniul vehiculelor electrice. El este echipat cu o baterie de ultimă generație, care asigură o autonomie operațională de 120 km în mediu real și un timp de încărcare completă de aproximativ 6 ore.

Modelul beneficiază de un motor electric cu o eficiență energetică înaltă, care dezvoltă 57kW (76 CP). Acest motor și-a demonstrat deja calitățile pe modelele ZOE și Kangoo Z.E. Master ZE poate dezvolta o viteză maximă de 100 km/h în modul normal. Activarea modului Eco extinde autonomia, dar domolește accelerația și limitează viteza maximă la 80 km/h.

Master Z.E.Modelul dispune de servicii conectate precum My Z.E. Connect pentru a vedea în timp real autonomia vehiculului, Z.E. Trip pentru a localiza toate punctele de încărcare sau Z.E. Pass pentru a plăti realimentările cu energie.

Noul model este ideal pentru misiunile urbane, grație unor echipamente precum camera pentru mers înapoi cu redare în oglinda retrovizoare centrală sau radarul pentru mers înapoi. Cabina este un veritabil birou mobil, cu numeroase locuri pentru depozitarea documentelor și a tuturor echipamentelor necesare.

Gama Master ZE include 6 versiuni (3 variante de lungime și 2 pentru înălțime). În versiunea furgon, spațiul de marfă are între 8 și 13 metri cubi și o sarcină utilă între 975 și 1.128 kg. Cele două versiuni cabină-platformă au o capacitate de transport de până la 22 de metri cubi și o sarcină utilă de 1.377 kg (L2H1) sau 1.355 kg (L3H1).

CITEȘTE ARTICOLUL COMPLET PE FLOTEAUTO.RO!

Adaugati comentariu