Bridgestone, din nou lider în clasamentul CDP

Corporația Bridgestone a anunțat ocuparea poziției de lider mondial în clasamentul dezvoltării durabile pentru a doua oară consecutiv, în urma acțiunilor și strategiilor sale de gestionare a emisiilor de carbon și a schimbărilor climatice de-a lungul lanțului de aprovizionare.

Anunțul a fost făcut în cadrul consiliului de lideri ai angajamentului pentru furnizori și constă în cel mai înalt rating A din clasamentul creat de Carbon Disclosure Project (CDP). Bridgestone a fost, de asemenea, identificată ca lider mondial în gestionarea durabilă a apei, cu includerea în lista de apă a CDP.

Ca parte a angajamentului global manifestat prin campania CSR, Our Way to Serve, Bridgestone susține mediul înconjurător pentru generațiile actuale și viitoare. Grupul Bridgestone a stabilit un plan ecologic până în anul 2050 și după, plan ce urmărește să înregistreze un echilibru la nivel de grup între operațiunile de afaceri și protecția mediului.

Grupul Bridgestone reduce emisiile de CO2 în toate zonele de producție, de la procurarea materiilor prime până la fabricarea, distribuția, utilizarea și eliminarea sau reciclarea acestora, pentru a contribui la crearea unei societăți durabile. Aceste eforturi au condus la includerea sa în topul CDP cu cel mai mare rating A.

The Supplier Engagement Rating este o inițiativă lansată de CDP pentru prima dată în 2017. Peste 3.300 de companii au fost evaluate în ceea ce privește strategiile lor de implicare în lanțul de aprovizionare. Bridgestone se număra printre cele 58 de companii care au obținut cel mai înalt rating A și a obținut o poziție în cadrul consiliului de lideri al angajamentului furnizorilor, recunoscând acțiunile sale de reducere a emisiilor și reducerea riscurilor legate de climă în lanțul de aprovizionare în ultimul an de raportare.

Adaugati comentariu