CNAIR continuă să monteze parapete pe drumurile naţionale

O nouă etapă a lucrărilor de montare de parapete pentru separarea fluxurilor de trafic va fi demarată în cteva zile de Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), de data aceasta fiind vorba de zona mediană a şase drumuri naţionale şi două şosele de centură.

Potrivit reprezentanţilor CNAIR, vor mai fi montate parapete de beton pe raza DRDP Constanţa (DN 39), DRDP Bucureşti (DN 1), DRDP Craiova (DN 65), DRDP Braşov (DN 1 şi VO Braşov) şi DRDP Cluj (DN 1F, DN 75 şi Centura Oradea).

Compania estimează că lucrările vor fi finalizate în maximum cinci zile de la data începerii lor, în funcţie de condiţiile meteorologice.

„Acest tip de parapet rigid prefabricat din beton a fost montat până în prezent pe aproximativ 80.000 ml, în baza unui Acord Cadru încheiat pe o durata de 2 ani ce are ca obiect furnizarea, transportul şi montarea în amplasament a acestor prefabricate. Parapetul de beton a fost montat pe sectoarele de drumuri naţionale şi autostrăzi unde s-au înregistrat în ultimii ani mai multe accidente rutiere grave, precum DN 1, DN 2, DN 3, DN 6, DN 7, DN 11, DN 59, DN 65, DN 66, DN 69 şi Centura Bucureşti”, spun reprezentanții CNAIR.

CITIȚI ARTICOLUL COMPLET PE FLOTEAUTO.RO!

Adaugati comentariu